În a doua zi ce Crăciun, un grup de copii a ieșit la săniuș în localitatea vasluiană Tanacu. La un moment dat un tânăr de 20 de ani cu căruța, a oprit și a însfășcat un copil cu forța, o fetiță de 11 ani. A urcat-o în căruță și a dat bice calului plecând în goană, în ciuda țipetelor fetei și a celorlalți copii. Văzând ce s-a întâmplat, aceștia au alergat până la familia copilei pentru a-i alerta părinții.

Tânărul de 20 ani, Marian Ovidiu, a oprit căruța la marginea satului, într-o zonă mai ferită, începând să dezbrace fetița pentru a o abuza sexual, în ciuda strigătelor de ajutor ale acesteia.  Țipetele copilei au speriat calul, moment în care Marian Ovidiu a coborât pentru a-l potoli. Copila a profitat de acest lucru și a sărit pe jumătate dezbrăcată, luând-o la fugă prin zăpadă spre sat. Pe drum, aceasta s-a întâlnit cu mama ei și cu câțiva localnici, care veneau în căutarea ei în urma alertei primite de la prietenii fetiței. Poliția a prins făptațul în aceeași zi, în urma anunțului făcut de mama copilei.

”Bărbatul de 20 de ani a fost reţinut pe 26 decembrie, sub acuzaţia de tentativă de viol, şi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Pe 27 decembrie, Judecătoria Vaslui a admis propunerea şi a emis pe numele său mandat de arestare pentru 30 de zile”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui. În a treia zi de Crăciun, bărbatul a fost arestat preventive de judecătoria Vaslui.

 

Te-ar putea interesa și: