Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezmăţ TOTAL la FERMA. Ce a trebuit să facă Miss România întrece orice închipuire
Dezmăţ TOTAL la FERMA. Ce a trebuit să facă Miss România întrece orice închipuire

Dezmăţ TOTAL la FERMA. Ce a trebuit să facă Miss România întrece orice închipuire

Fosta Miss România, Carmen Negoiţă a trebuit să treacă o probă de neînchipuit la concursul „Ferma”. După ce a trebuit să aleagă patru concurenți, doi băieți și două fete a fost nevoită să adune cu sânii o găleată cu nămol. Premiul a dost desigur, pe măsura efortului şi anume o mâncare gătitiă de Mihaela Rădulescu

Ioana Filimon, Diana Belbiță, Emil Rengle și Silviu Tolu au trebuit să ducă cât mai mult nămol, fiecare în câte o găleată, potrivit cancan.ro

 

Miss România s-a folosit de sâni pentru a strânge cât mai mult noroi, astfel își umplea bustiera și descărca în găleată.

A avut deja loc o eliminare, iar ghinionistul este chiar Jorge, solist şi actor. Acesta nu are voie să se expună, să meargă la evenimente mondene sau să apară la TV, până când nu va fi eliminat şi pe micul ecran, în câteva zile.

“Sunt mereu alături de soție și de copii. Sunt un soț și un tată bun, iar «Ferma» este o ocazie pentru mine să văd cât de mult îmi vor simți lipsa”, povestea solistul înainte de a intra în competiţia pentru 50.000 de euro. Jorge este foarte activ pe reţelele sociale şi publică mereu noutăţi, deşi mulţi ar spune că a lăsat pe cineva care să se ocupe de acest lucru.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: