Evenimentul Zilei > Monden > Fericire mare la Hollywood. Actrița celebră, dispărută fără urmă, a fost găsită!
Fericire mare la Hollywood. Actrița celebră, dispărută fără urmă, a fost găsită!

Fericire mare la Hollywood. Actrița celebră, dispărută fără urmă, a fost găsită!

Este vorba de Angelina Jolie care de mai bine de o lună nu a mai fost văzută nicăieri, lucru ce a dat naștere la anumite speculații.

După mai bine de o lună de la ultima sa apariție, Angelina Jolie a fost surprinsă de paparazzi joi, în timp ce se plimba pe stradă.

Actrița, în vârstă de 45 de ani, a fost văzută împreună cu fiica ei, Vivienne, în vârstă de 11 ani. Vivienne este fetița pe care o are împreună cu Brad Pitt, celebrul actor de la Hollywood.

Paparazzi le-au surprins pe cele două „prietene” în timpul unei sesiuni de shopping din Los Angeles.

Atât starul de cinema, cât și fiica acesteia, purtau, regulamentar, măștile de protecție care au devenit obligatorii în contextul pandemiei de Coronavirus.

Pentru a fi sigure că se protejează complet, imediat cum s-au dat jos din mașină, Angelina și Vivienne și-au pus mânuși de latex.

Îmbrăcată lejer, într-o rochie de vară albă și încălțată cu o pereche de pantofi sport roz, cu chipul său angelic și părul care îi acoperă umerii, Angelina a intrat într-un magazin de animale de unde a luat mai multe pungi cu mâncare.

Desigur, cele două vedete au fost constant însoțite de mai mulți indivizi care să le asigure paza.

La fel ca și mama ei, Vivienne s-a îmbrăcat lejer, ca pentru o plimbare de seară, cu o pereche simplă de blugi, un tricou gri și părul prins în coadă.

Angelian Jolie a fost văzută ultima dată acum mai bine de o lună, când a oferit un interviu celor de la HarpersBazaarUK, în cadrul căruia a vorbit despre viața din carantină și despre cum să treci mai repede peste o astfel de perioadă.

Starul de cinema a evitat orice subiect ce ar fi putut avea legătură cu despărțirea de Brad Pitt.

Nu multă lume știe, dar cei doi s-au îndrăgostit chiar pe platoul de filmare al filmului „Domnul și Doamna Smith”, perioadă în care Brad Pitt încă era căsătorit cu Jennifer Aniston. După mai mulți ani de relație, cei doi s-au căsătorit în 2014, urmând să se despartă în 2016.

Cei doi au mai mulți copii împreună: Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani și două gemene, Vivienne și Knox, în vârstă de 11 ani, scrie Dailymail.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: