Evenimentul Zilei > Actualitate > FENOMENUL care A ÎNGROZIT ŞOFERII din Bucureşti a provocat DEZASTRUL. Peste 130 de maşini AU FOST DISTRUSE – Galerie Foto
FENOMENUL care A ÎNGROZIT ŞOFERII din Bucureşti a provocat DEZASTRUL. Peste 130 de maşini AU FOST DISTRUSE – Galerie Foto

FENOMENUL care A ÎNGROZIT ŞOFERII din Bucureşti a provocat DEZASTRUL. Peste 130 de maşini AU FOST DISTRUSE – Galerie Foto

Weekend de coşmar pentru şoferii din Bucureşti. Peste 130 de maşini au fost distruse din cauza unui fenomen ce nu poate fi controlat.

Reprezentanţii ISU București au comunicat că peste 130 de maşini au fost avariate şi 191 de copaci şi stâlpi de electricitate au fost doborâţi de viscolul puternic. În acest sens, s-a intervenit pentru îndepărtarea copacilor căzuţi, pe Şoseaua Iancului, pe strada Drumul Taberei, pe strada Malcoci, pe strada Dezrobirii, pe Şoseaua Olteniţe şi pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu.

Primăria sectorului 4 a reacţionat deja şi a comunicat proprietarii de autovehicule care au suferit pagube în urma prăbușirii arborilor doborâți de viscol vor primi despăgubiri.

Cetățenii trebuie să se adreseze Poliției Locale Sector 4 care, în urma proceselor verbale întocmite în baza constatărilor din teren, va întocmi actele necesare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.