Evenimentul Zilei > Social > „Fenomenul” Andrei Ioniţă, în concertul lui Grigore Leşe
„Fenomenul” Andrei Ioniţă, în concertul lui Grigore Leşe

„Fenomenul” Andrei Ioniţă, în concertul lui Grigore Leşe

Surpriză de proporţii în concertul de Crăciun Grigore Leşe la Sala Palatului: maestrul Leşe, doctor în muzică, îl va avea invitat în spectacol pe tânărul care a reuşit să stârnească un mare val de emoţie, fiind considerat „fenomenul” anului în România – moldoveanul Andrei Ioniţă.

Concurentul de la X factor va cânta împreună cu maestrul Leşe doina „Cânta cucu-n Bucovina”, piesă care l-a propulsat pe Andrei Ioniţă din audiţiile unui concurs de talente în postura de adulat de publicul din toată ţară. Andrei Ioniţă va concerta pentru prima dată în Bucureşti, direct pe scena Sălii Palatului.

Evenimentul de excepţie are loc duminică, 20 decembrie, ora 19.30, la Sala Palatului. Grigore Leşe va concerta împreună cu cetele de colindători din Ţara Loviştei şi Ţara Făgăraşului şi îi va avea invitaţi în spectacol pe tânărul Andrei Ioniţă şi pe excepţionala solistă Maria Răducanu.

Concertul de Crăciun “Grigore Leşe şi invitaţii” face parte din programul naţional cultural „Artă contra drog 2015” şi este organizat de Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului CIADO România, preşedinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.