Evenimentul Zilei > Actualitate > Fenomen ZDROBITOR: Metoda incredibilă a CERŞETORILOR CHINEZI de a face bani | VIDEO
Fenomen ZDROBITOR: Metoda incredibilă a CERŞETORILOR CHINEZI de a face bani | VIDEO

Fenomen ZDROBITOR: Metoda incredibilă a CERŞETORILOR CHINEZI de a face bani | VIDEO

Se pare că noul trend face minuni, iar veniturile celor care supravieţuiesc din milă au crescut.

Cerşetorii din China au ajuns să mutileze cămile pentru a-i îndemna pe trecători să le dea bani, potrivit Oddity Central. Poliţia spune că mutilarea animalelor este cel mai nou trend în cerşetorie. Oamenii mutilaţi nu se mai bucură de atât de multă milă precum pe vremuri, aşa că cerşetorii s-au orientat spre vătămarea animalelor pentru a câștiga bani.

Nu aveau copite
 
Unul dintre cazuri este cel din oraşul Fuzhou, în provincia Fujian, unde doi bărbaţi au fost văzuţi punându-se în genunchi şi cerând bani în timp ce ţineau în mâini hamurile unei cămile. Când poliţiştii s-au apropiat de ei, au observat că animalele nu aveau copite, rănile lor indicând că fuseseră tăiate intenţionat. Un alt caz din acelaşi oraş a fost a unei cămile găsite la marginea drumului după ce fusese târâtă pe străzi şi apoi abandonată. Potrivit relatărilor de presă, cerşetori cu cămile mutilate au mai fost văzuţi și în alte orașe din China, precum Shenzhen, Wenzhou, Shaoxing, Xiamen, Guangzhou şi Hefei.

Poliția nu le poate face nimic, spre nemulțumirea activiștilor, pentru că nu încalcă nicio lege. Când sunt luați la întrebări, oamenii susțin că au salvat cămilele după ce au fost lovite de tren! Se pare că noul trend face minuni, iar  veniturile celor care supravieţuiesc din milă au crescut. Oamenii care trec pe lângă ei sunt înduioşaţi de soarta animalelor şi donează bani.