Femeia diagnosticată cu sindromul Noah a trăit înconjurată de 159 de pisici

Femeia diagnosticată cu sindromul Noah a trăit înconjurată de 159 de pisici Pisici. Sursa foto: Gkasabova | Dreamstime.com

Ținând 159 de pisici și șapte câini în apartamentul său de 80 de metri pătrați, o franțuzoaică în vârstă de 68 de ani cu sindromul Noah a fost condamnată la un an cu suspendare.

Mizeria și jegul pe care numeroasele sale animale de companie le provocau în blocul lor de apartamente din Nisa au dus la o bătaie între femeia anonimă și partenerul ei de sex masculin, în vârstă de 52 de ani, și vecinii lor.

Poliția a descoperit și mai multe pisici moarte în apartament

Când a fost chemată în cele din urmă poliția, aceasta a fost șocată să vadă în ce stare se afla apartamentul femeii. Pe lângă cele peste 150 de pisici și șapte câini, în toaletă se aflau cel puțin două pisici și doi câini morți, precum și deșeuri de animale peste tot.

Multe dintre animale erau subnutrite, deshidratate sau infectate cu paraziți. Ca urmare, unele dintre ele au murit din cauza bolilor lor. Femeia în vârstă de 68 de ani și-a numit numeroasele animale de companie „dragostea vieții ei”. Însă, a recunoscut, de asemenea, că a „dat-o în bară” în timp ce încerca să le îngrijească.

Ne puteți urmări și pe Google News

Femeia a recunoscut în fața anchetatorilor că a avut probleme începând din 2018. Atunci când a luat în grijă cei trei câini și trei pisici ale părinților ei. În curând, ea a primit și a salvat treizeci de pisici vagaboande.

Animalele au început să se înmulțească în timp. În momentul în care poliția a făcut un raid în apartamentul ei, anul trecut, avea nu mai puțin de 159 de pisici ca animale de companie.

Pisici în cuști, depozitate una peste alta

Sursa foto: Dreamstime.com

Când a fost întrebată de ce le-a păstrat pe toate, femeia de 68 de ani a spus că s-ar fi simțit îngrozitor dacă ar fi „abandonat animalele”, dacă ar fi știut că nu poate avea grijă de ele.

Prin ce se caracterizează sindromul „Noah”

Femeia a fost diagnosticată cu „Sindromul Noah” după ce a fost supusă unei evaluări de sănătate mintală.

Această afecțiune este caracterizată de o nevoie psihologică de a proteja și îngriji animalele, chiar și atunci când cineva nu este în măsură să facă acest lucru.

Un judecător i-a interzis permanent să dețină pisici sau alte animale de companie pentru a o împiedica să devină din nou victimă a afecțiunii sale.

Pedeapsă

Sursa foto: Arhiva EVZ

În plus, femeia și partenerul ei au fost obligați să plătească peste 150.000 de euro mai multor părți civile și organizații caritabile pentru drepturile animalelor, potrivit odditycentral.com.