Evenimentul Zilei > International > Femeia care PLÂNGE la UŞILE oamenilor. CAZ HALUCINANT
Femeia care PLÂNGE la UŞILE oamenilor. CAZ HALUCINANT

Femeia care PLÂNGE la UŞILE oamenilor. CAZ HALUCINANT

Femeia misterioasă a fost auzită, în noaptea de duminică spre luni, plângând prin clapeta cutiilor poștale a mai multor case din orășelul englezesc Kirkby.

Cutiile poştale montate pe uşile oamenilor au o „uşiţă” rabatabilă, astfel încât poştaşul să poată lăsa corespondenţa. Oamenii care au auzit-o pe femeia care plânge sunt de părere că este doar o tehnică nouă pentru a fura.

Femeia i-ar fi implorat pe proprietari să o primească în casă, fiindcă nu „avea unde să se ducă”, scrie digi24.ro.

„Cineva a bătut la ușa mea, dar am ignorat. M-am trezit și am observat că poarta din spate fusese deschisă. Bătrâna care locuiește peste drum mi-a spus că a pățit același lucru, numai că ea a auzit și vocea unei femei care plângea și spunea că nu are bani”, a declarat o rezidentă din Kirkby, Bec Edmunds.

O altă femeie a scris pe Facebook: „În jur de ora 2 a.m., am auzit pe cineva bătând la ușă, dar mi-era prea frică ca să răspund”.

Surse din poliție au declarat pentru un ziar din Liverpool: „Am primit un apel telefonic de la o doamnă care ne-a spus că mama ei, care trăiește în Kirkby, a fost deranjată de o femeie care a bătut insistent, timp de vreo oră, la ușa ei de la intrare. Femeie striga: Ajută-mă, lasă-mă să intru, nu am unde să merg”.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: