Evenimentul ZileiMondenFemeia care i-a frânt inima lui Adrian Sînă. Nu a trecut peste marea iubire

Femeia care i-a frânt inima lui Adrian Sînă. Nu a trecut peste marea iubire

Femeia care i-a frânt inima lui Adrian Sînă. Nu a trecut peste marea iubire
Puțini știu cine este femeia care i-a frânt inima lui Adrian Sînă. El a fost foarte îndrăgostit de aceasta, dar a pierdut-o din cauza unei greșeli făcute. Anca Serea a profitat de toată situația.

Din anul 2015, Adrian Sînă și Anca Serea sunt căsătoriți. Înainte de a o cunoaște pe mama copiilor lor, el a fost îndrăgostit de o celebră blondină. Este vorba despre modelul Lavinia Sima, cu care a și colaborat pentru unele melodii.

Relația lor ar fi durat între anii 2006 și 2010. Lavinia Sima s-a despărțit de Sîna din cauza programului încărcat al acestuia. Ea și-ar fi dorit ca artistul să facă pasul cel mare și să-i ofere mai multă atenție, dar fără rezultat, potrivit Cancan.

Femeia care i-a frânt inima lui Adrian Sînă. Nu a uitat-o nici acum
Sursa foto Facebook

Adrian Sînă, la un pas de divorț

După ce a pierdut-o pe Lavinia Sima, artistul a cunoscut-o pe Anca Serea. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cu toate astea, au fost și momente în care au vrut să divorțeze. Soția cântărețului a recunoscut că există și certuri între ei, dar că a învățat să fie mai înțelegătoarea. Ea a mai spus că este important ca un cuplu să își dorească să mențină flacăra aprinsă și să meargă în
aceeași direcție.

„Noi suntem o familie absolut normală, cu bune și cu rele, știu că s-a speculat că am vrea să divorțăm, dar nu, chiar au preluat dintr-un context total aiurea. Eu am zis că ne-am gândit de multe ori și ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună, dar nu o să se întâmple asta niciodată. Sincer, nu există o rețetă, suntem oameni cu bune și cu rele, cred că foarte multă toleranță, categoric iubire și atracție pe care trebuie să le menții indiferent de numărul copiilor, faptul că mai plecăm și noi într-o mică vacanță și acolo chiar simțim că ne unim și ne sudăm și mai bine și înțelepciune care vine o dată cu vârsta.

Cred că trebuie să avem multă răbdare unul cu celălalt și să înțelegem și să acceptăm că noi suntem diferiți și nu putem să-i cerem celui de lângă noi să ne citească gândurile. Observ în cazul meu că evoluez de la an la an și devin mai așezată și îmi dau seama până la urmă că e important să gândești și să construiești în aceeași direcție, indiferent de orice: griji, probleme, responsabilități, certuri, competiții din astea mici vor fi tot timpul, dar nu sunt atât de importante”, a povestit Anca Serea.


Accesează: