Evenimentul Zilei > Actualitate > FEMEI DEZBRĂCATE și PETRECERI INTERZISE – filmul despre Berlusconi care va ȘOCA o lume întreagă
FEMEI DEZBRĂCATE și PETRECERI INTERZISE – filmul despre Berlusconi care va ȘOCA o lume întreagă

FEMEI DEZBRĂCATE și PETRECERI INTERZISE – filmul despre Berlusconi care va ȘOCA o lume întreagă

Noul film regizat de Paolo Sorrentino prezintă imagini de la petreceri cu femei tinere în care este implicat fost premier italian Silvio Berlusconi.

Filmul „Loro (Ei)” urmează să fie lansat pe ecrane și este o incursiune în lumea excentrică a așa-zisului „Cavaliere”, un personaj interpretat de Toni Servillo.

Primele scene ale filmului reprezintă o petrecere cu femei tinere, pentru care Berlusconi a fost judecat, condamnat, dar în final achitat de acuzațiile de prostituție infantilă.

În film poate fi văzut și personajul soției lui Berlusconi, Veronica Lario, care apare într-o ipostază tristă, dar și o tânără dezbrăcată, stând alături de câinele lui Berlusconi, Dudú, potrivit Agerpres.ro.

Producția italiano-franceză este a doua în care regizorul napolitan prezintă un important personaj al politicii italiene. Prima peliculă de acest gen este „Il Divo” (2008) despre cel care a fost de şapte ori prim-ministru al Italiei, Giulio Andreotti, potrivit Agerpres. 

Sorrentino a declarat că a vrut să facă un film despre Berlusconi, întrucât acesta este arhetipul italian, iar prin el pot fi reprezentați și italienii.