La FCSB, jucătorii par a fi într-o permanentă ruletă rusească, în ceea ce privește viitorul lor la echipă. Sătul să-și vadă formația într-un declin continuu, Gigi Becali a mai întocmit o listă neagră. Pe ea se regăsesc cinci jucători – Claudiu Belu, Diogo Salomao, Andrei Marc, Alexandru Stan şi Lukasz Gikiewicz – , însă doar ultimul va fi dat afară, anunță gsp.ro.

Forțat să semneze rezilierea

Conform sursei citate, jucătorul polonez în vârstă de 31 de ani a ajuns la vicecampioana Ligii I în această vară, mai exact pe 2 august, liber de contract. Ultima oară, Lukasz Gikiewicz a jucat la Hajer, echipă care a retrogradat în liga a treia din Arabia Saudită. La FCSB, atacantul polonez fusese deja bine intergrat, iar în scurt timp colegii l-au poreclit „Thereau”, pentru simplul fapt că seamănă destul de mult cu fostul atacant al Stelei (n.r. – actuala FCSB). Acum, este pe picior de plecare, și pare că nu este una tocmai amicală. Sursa citată a precizat că Gikiewicz este practic forțat să semneze rezilierea contractului și a avut parte și de episoade incredibile la echipa lui Becali. Lukazs a fost scos de pe grupul de WhatsApp al echipei, unde se discuta programul, i-a fost confiscată mașina pe care clubul i-a dat-o în momentul în care a parafat contractul și, cireașa de pe tort, nu a mai fost primit la antrenamente.

N-a văzut niciun ban pe luna august

Lucrurile acestea nu fac deloc cinste imaginii pe care FCSB a încercat să și-o croșeteze în fotbalul mare. Cu toate acestea, antrenorul Bogdan Argeș Vintilă l-a trimis să se pregătească și singur, și fără minge, iar salariul pe luna august nu i s-a acordat. „Nici nu ştiu cum îl cheamă. Mi l-a recomandat cineva şi am mers pe mâna lui. Omul vrea bani doar dacă confirmă”, declara finanţatorul FCSB despre atacantul polonez, înainte de transfer. Evident, atacantul din Polonia a rămas cu gura căscată de ceea ce i s-a întâmplat și a cerut explicații, prin vocea agentului său, Georgi Gradev. Impresarul acuză clubul lui Becali că „încearcă să-l hărţuiască şi să-l intimideze pe fotbalist pentru a-l forţa să-şi rezilieze contractul”. Până acum, la FCSB, Gikiewicz a evoluat 196 de minute și nu a reușit să înscrie vreun gol în cele trei meciuri jucate.