Evenimentul Zilei > Actualitate > FC Viitorul și Astra Giurgiu s-au luptat pentru un loc în SEMIFINALELE Cupei României. „Sunt mai buni ca noi în momentul ăsta”
FC Viitorul și Astra Giurgiu s-au luptat pentru un loc în SEMIFINALELE Cupei României. „Sunt mai buni ca noi în momentul ăsta”

FC Viitorul și Astra Giurgiu s-au luptat pentru un loc în SEMIFINALELE Cupei României. „Sunt mai buni ca noi în momentul ăsta”

Astra Giurgiu s-a calificat, joi, în semifinalele Cupei Românei, după victoria obținută la Ovidiu, în partida cu FC Viitorul, scor 3-1.

Astra Giurgiu a câștigat, joi, confruntarea cu FC Viitorul, disputată, la Ovidiu, în sferturile de finală ale Cupei României. Echipa lui Marius Șumudică s-a impus cu scorul de 3-1 în fața elevilor lui Gică Hagi și se va bate pentru un loc în finala competiției. Golurile „alb-negrilor” au fost marcate de Seto Takayuki (40), Constantin Budescu (44 – penalty) și Daniel Florea (85), gazdele au punctat datorită lui Vlad Morar (61).

La final, Gică Hagi a recunoscut superioritatea adversarilor: „Astra e o echipă bună care profită mereu de momentele tale de slăbiciune. Asta este, am ieșit din Cupă. Mai trebuie să creștem. Mergem înainte! Sunt mai buni ca noi în momentul de față. În tur i-am bătut, dar acum așa a fost. Urmează un nou meci direct, sperăm să facem un meci mai bun și să câștigăm. Suntem obligați să schimbăm anumite lucruri pentru a câștiga acel meci. Am făcut două sau trei greșeli importante. Iar în fața unei astfel de echipe n-ai voie să greșești. Dar chiar și așa noi suntem o surpriză plăcută în acest an și sperăm să menținem același nivel bun. Felicit încă o dată Astra și antrenorul ei. Au fost mai buni ca noi. Ăsta e adevărul și trebuie să acceptăm acest lucru", a spus „Regele” la Dolce Sport. În semifinalele Cupei României vor evolua ACS Poli Timișoara, Fc Voluntari, CS „U” Craiova și Astra Giurgiu.