FC Dacia Chișinău, blocată de vremea rea în Transnistria

FC Dacia Chișinău, blocată de vremea rea în Transnistria FC Dacia Chisinau / sursa foto: FB

FC Dacia Chișinău a fost blocată de vremea rea, care a lovit sud-estul Europei, în Transnistria.

Echipa de fotbal FC Dacia din Chișinău a rămas blocată în Transnistria, din cauza vremii rele, cu ninsoare, viscol și vânt puternic.

FC Dacia din Chișinău, blocată în Transnistria

Sandu Grecu, şef al departamentului de comunicare din Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a relatat toată întâmplarea într-o postare pe Facebook.

El a relatat că jucătorii de la clubul FC Dacia din Chișinău, care au avut meci cu Sheriff Tiraspol, nu au mai putut pleca spre casă, după terminarea partidei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dar au avut noroc: au fost cazați și hrăniți de cei de la echipa din capitala Transistriei, până când vremea rea s-a mai domolit, iar drumarii au putut să degajeze căile de comunicație.

„Un gest admirabil”

„Un gest omenesc, un gest admirabil, care demonstrează încă o dată unitatea fotbalului moldovenesc”, a scris Sandu Grecu, şef al departamentului de comunicare al FMF.

„Poți să ai orice sentiment față de clubul de fotbal Sheriff Tiraspol, că așa e la fotbal, dar mai ales în politică. Despre faptul că acolo lucrează oameni profesioniști, inclusiv din Chișinău, am mai scris.

Dar iată despre faptul că acolo lucrează Oameni cu literă mare - mai rar”, a adăugat oficialul Federației Moldovenești de Fotbal.

Jucătorii de la FC Dacia Chișinău și părinții lor, cazați și hrăniți gratuit la Tiraspol

„Gestul celor de la Sheriff din weekendul trecut merită toată stima și admirația: După partida de campionat dintre echipele de juniori U16, Sheriff și Dacia, echipa din Chișinău nu a putut reveni acasa din cauza ninsorilor abundente.

Și ce au făcut cei de la Sheriff? I-au cazat, i-au hrănit atât pe jucători, cât și pe părinții acestora care s-au dus să vadă meciul. Și totul GRATIS!!! Un gest omenesc, un gest admirabil, care demonstrează încă o dată unitatea fotbalului moldovenesc!

Jos pălăria! Forza, Moldova!”, a mai scris Sandu Grecu în postarea sa.