Conform spynews.ro, n-a fost vorba decât despre o discuţie de afaceri… Mai exact, frumoasa machedoană și-a tunat bolidul, o mașină ce atrage toate privirile.

Paparazzii spynews.ro au fost cei care au surprins imaginile care la prima vedere ar putea induce în eroare. „Extrem de atentă, fiica lui Gigi Becali a fost văzută de paparazzii noștri în timp ce discuta cu un bărbat, câtă vreme se aflau în bijuteria pe patru roți. Subiectul conversației lor au fost mașinile, dovadă fiind diferitele modele pe care acesta i le arăta Alexandrei Becali pe telefon. După o discuție lungă, tânărul a coborât din bolid și a început să lucreze la portbagaj.

Faimoasa machedoancă l-a urmat după câteva clipe, manifestându-și curiozitatea și interesul în legătură cu bolidul său de lux. Îmbrăcată elegant, într-o ținută albă și cu părul aranjat în bucle lejere, fiica lui Gigi Becali nu a ținut cont de vestimentația sa și s-a lăsat în voie, pe vine, pentru a putea observa mai multe detalii pe care i le arăta bărbatul, în legătură cu mașina”, arată sursa citată.

A fost vorba despre montarea unui kit la evacuare şi înainte să plece, fiica lui Becali a ascultat atentă câteva ultime indicații legate de parbriz.

sursa foto simbol: digisport.ro