Evenimentul Zilei > Actualitate > Fără să vrei. Ce poţi obţine fără medicamente, doar cu RAPORTURI SEXUALE
Fără să vrei. Ce poţi obţine fără medicamente, doar cu RAPORTURI SEXUALE

Fără să vrei. Ce poţi obţine fără medicamente, doar cu RAPORTURI SEXUALE

“Făcând sex ai şi alte beneficii, la care nici nu te-ai fi gândit. Totul se petrece fără să vrei!”, spun specialiştii.

Tot experţii îndeamnă să uităm de osteoporoză “şi lăsaţi deoparte medicamentele împotriva acestei boli, odată cu intrarea la menopauză. Raporturile sexuale cresc nivelul de estrogen, un hormon foarte important pentru sănătatea oaselor.

Veste bună

După cum subliniază Daily Mail şi pentru domni există o veste bună: calitatea spermei creşte proporţional cu numărul raporturilor sexuale avute de un bărbat. De asemenea, studii recente arată că bărbaţii cu o viaţă sexuală regulată îşi înjumătăţesc riscul de a dezvolta cancer la prostată după vârsta de 50 de ani.
Cercetatorii irlandezi au descoperit că dacă faceţi sex de cel puţin trei ori pe săptămână, riscul de atac de cord scade la jumătate. Alte studii relevă faptul că femeile care au orgasm au un risc cu 30 la sută mai mic de a dezvolta boli de inimă, faţă de cele care n-au orgasm. „Vinovate” sunt endorfinele care se eliberează în timpul actului sexual şi care neutralizează hormonii de stres.

Se relaxează

Dacă cineva resimte probleme cu vederea imediat după ce a făcut sex, atunci înseamnă că trebuie să îşi schimbe dioptriile sau să îşi pună ochelari.
Cercetătorii britanici spun că sexul relaxează muşchii şi diminează tensiunea din umeri şi gât. La fel păţesc şi muşchii ochilor, care se relaxează şi nu mai sunt forţaţi în mod conştient să vadă. Un orgasm puternic echivalează pentru un bărbat cu 2-3 miligrame de diazepam. “Aşa că nu vă supăraţi, doamnelor, dacă bărbaţii sunt somnolenţi după ce aţi făcut sex. Pur şi simplu sunt sedaţi, fără vina lor!”, mai spun cei de la Daily Mail.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.