Evenimentul ZileiActualitateFără loc de muncă, un român „făcea legea” la Verona. Cum „reușise” bărbatul în viață?!

Fără loc de muncă, un român „făcea legea” la Verona. Cum „reușise” bărbatul în viață?!

Fără loc de muncă, un român „făcea legea” la Verona. Cum „reușise” bărbatul în viață?!
Un român din Verona a ajuns în atenția autorităților, fiind suspectat de trafic de cocaină. Acesta a fost arestat imediat.

Poliția din Verona a anunțat că a arestat un bărbat, un român de 31 de ani, ale cărui inițiale sunt C. O., sub acuzația de deținere de droguri pentr trafic. Conform rapotului poliției, bărbatul ținea peste un kilogram de cocaină în priza de aer de la motor și avea în casă materiale folosite pentru ambalarea drogurilor,plus 1.500 euro ascunși într-o ușă a șifonierului, scrie Gazetaromaneasca.

Capturarea a avut loc luni. Polițiștii de la secția antidorg din Verona l-au interceptat la bordul unui BMW pe autostrada A22, la Verona. Având suspiciunea că tânărul de 31 de ani se aprovizionase cu o cantitate considerabilă de cocaină, au solicitat colaborarea unor patrule ale poliției rutiere Modena Nord.

Ne puteți urmări și pe Google News

Și astfel agenții, după ce l-au oprit pe bărbat, au efectuat verificări în mașină. În urma verificărilor, polițiștii au găsit mai mult de un kilogram de cocaină ascuns în compartimentul motorului, dar și patru telefoane mobile și două plăcuțe de înmatriculare false.

Percheziția a fost extinsă la locuința tânărului de 31 de ani, domiciliat în provincia Mantova. Au găsit suma de aproximativ 1.500 de euro, în interiorul unei uși a unui șifonier, o mașină de ambalat în vid, cu pungi de plastic, pentru ambalarea dozelor.

Arestatul nu desfășoară nicio activitate de muncă.

Tânărul de 31 de ani, în urma investigațiilor, a fost arestat și dus la penitenciarul „Sant’Anna” din Modena, în așteptarea validării arestării. Judecătorul, după ce a validat arestarea, a dispus arestarea în închisoare.


Accesează: