Evenimentul Zilei > Monden > Fanii James Bond pot câștiga 1.000 de dolari. Ce trebuie să facă
Fanii James Bond pot câștiga 1.000 de dolari. Ce trebuie să facă

Fanii James Bond pot câștiga 1.000 de dolari. Ce trebuie să facă

Fanii James Bond au parte de o surpriză cu ocazia lansării celui de-al 25-lea film din seria mult cunoscută cu Agentul 007.

Site-ul american Nerd Bear a pus la bătaie 1.000 de dolari pentru fanii filmelor cu James Bond. Aceștia au lansat o provocare cu ocazia lansării celui de-al 25-lea film cu spionul James Bond.

Una dintre condițiile pentru a câștiga cei 1.000 de dolari este de a viziona toate cele 24 de filme din ediția James Bond în 30 de zile. Echivalentul în moneda europeană a celor 1.000 de dolari ar însemna aproximativ 850 de euro.

Câștigătorul va avea la dispoziție 30 de zile pentru a viziona toate cele 24 de filme al francizei „James Bond”, însă asta nu este tot.

Potrivit site-ului Nerd Bear, „sunt mai mult de 51 de ore de filme şi mult prea mult Martini!”

Cum poți câștiga cei 1.000 de dolari

Prima condiție este ca cel ce vizionează filmele să fie major. Acesta mai trebuie să aibă naţionalitate americană sau să ocupe un post full time în SUA. Trebuie să fie fan al universului James Bond şi să aibă „o atenţie extraordinară pentru detalii”. Persoana aleasă va lua notiţe şi la finalul celor 30 de zile va preda o „foaie de lucru”.

Spectatorul profesionist va trebui să fie activ pe reţelele de socializare pentru a se informa în timp real despre vizionarea sa. Şi, desigur, să facă reclamă iniţiativei.

Persoanele care răspund tuturor condiţiilor sunt invitate să completeze un formular, în care vor bifa filmul preferat şi în care vor explica de ce sunt „super-fanii” francizei şi de ce merită această „slujbă”.

Cine este James Bond

James Bond, cu numele de cod 007, este un personaj din romanele lui Ian Fleming și seria filmelor James Bond. Rolul său a fost jucat de mai mulți actori, printre care Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig.

Personajul din romane a fost modelat după lucrători reali din contrainformații (Spionajul Naval britanic), soldați din trupe de comando și probabil caracterul lui monden este autobiografic, eventual personajul e modelat după Sidney Reilly.[1]

În romanele sale, Ian Fleming nu stabilește o dată exactă a nașterii, însă în romanul A doua șansă se precizează că în 1941 avea 17 ani, ceea ce ar însemna că anul nașterii este 1924. Alți cercetători estimează însă că Bond s-ar fi putut naște fie în 1921, fie în 1922. Locul nașterii sale se presupune că se află în Elveția. De altfel, mama sa, Monique Delacroix, era de origine elvețiană. Bond a fost căsătorit, deși pentru puțin timp, fiind cunoscut pentru numeroasele sale aventuri cu reprezentante ale sexului opus.

Din punct de vedere profesional, Bond lucrează ca agent secret al Serviciilor Secrete Britanice.