Evenimentul Zilei > International > Familia Trump, EVENIMENT în PREMIERĂ
Familia Trump, EVENIMENT în PREMIERĂ

Familia Trump, EVENIMENT în PREMIERĂ

Eveniment în premieră în familia președintelui american Donald Trump. Acesta, alături de soţia sa Melania şi fiul Barron au ajuns sâmbătă la Camp David, statul Maryland, pentru primul lor weekend în această reşedinţă de vacanţă a preşedinţilor americani, unde vor petrece Ziua Tatălui.

Familia Trump a decolat de pe peluza sudică a Casei Albe, pentru un zbor de 30 de minute cu elicopterul, fiind însoţiţi de părinţii Primei Doamne, conform administraţiei prezidenţiale, citată de DPA şi AFP, preluate de Agerpres

Președintele american Donald Trump a preferat, de la învestirea sa pe 20 ianuarie, reşedinţa proprie de la Mar-a-Lago, Florida, sau Trump National Golf Club din Bedminster, New Jersey, în weekend-urile pe care nu le-a petrecut la Washington. 


Donald Trump, în culmea fericirii! Melania și Barron s-au mutat la Casa Albă – IMAGINI EMOȚIONANTE cu PRIMA FAMILIE A SUA


Camp David, administrat de Marina SUA cu cheltuieli anuale de circa 8 milioane de dolari, este situat pe dealurile împădurite de la Catoctin Mountain Park, lângă Thurmont, Maryland, la circa 100 km nord-vest de capitală. 

Reşedinţa de vacanță a fost inaugurată de Franklin Delano Roosevelt în 1942 și a fost folosită de mulţi preşedinţi americani, printre care John F. Kennedy, Jimmy Carter, George W. Bush şi Barack Obama, inclusiv pentru primirea de lideri străini. 


Cât de BOGAT este Donald TRUMP? A apărut RĂSPUNSUL OFICIAL despre averea președintelui SUA


Reşedinţa Camp David este cunoscută mai ales ca fiind locul în care s-au semnat în septembrie 1978 Acordurile de la Camp David, mediate de preşedintele Carter, care au stabilit condiţiile păcii între Egipt şi Israel. 


Ce cadou va primi Donald Trump de ziua sa!


„Camp David este foarte rustic, e frumos, v-ar plăcea”, l-a citat Washington Post pe Trump spunându-i unui jurnalist european într-un interviu înainte de a-şi prelua mandatul de preşedinte. „Ştiţi cât timp v-ar plăcea? Cam 30 de minute”, a mai spus liderul american.