Evenimentul Zilei > International > Familia lui Novak Djokovic a întrerupt conferința de presă. Au refuzat categoric să răspundă la această întrebare
Familia lui Novak Djokovic a întrerupt conferința de presă. Au refuzat categoric să răspundă la această întrebare

Familia lui Novak Djokovic a întrerupt conferința de presă. Au refuzat categoric să răspundă la această întrebare

Jucătorul de tenis Novak Djokovic a primit aprobarea de a intra în Australia și de a participa la turneul de Grand Slam de la Melbourne. Această decizie a fost văzută ca o victorie importantă, iar membrii familiei sportivului au ținut o conferință de presă la Belgrad. Deși erau extrem de fericiți de vestea primită, atunci când a venit vorba despre testul pozitiv, au încheiat conferința, refuzând categoric să răspundă.

Începutul săptămânii a venit cu vești bune pentru Novak Djokovic. Sportivul a primit aprobarea de a participa la turneul de tenis de la Merlbourne, fără a avea certificat verde. Decizia instanței a bucurat și membrii familiei sportivului, care au acceptat să participe la o conferință de presă la Belgrad.

Srdjan și Dijana, tatăl și mama campionului sârb, Djordje, fratele său, și unchiul Goran, au alocat presei 40 de minute pentru a vorbi despre situația sportivului.

„Este o victorie nu doar pentru Novak, ci şi pentru întreaga lume liberă. Novak este într-o formă perfectă. Are o putere mentală atât de mare, încât toate prin câte a trecut nu l-au afectat. Dimpotrivă, i-au oferit energie suplimentară. Abia aşteptăm ziua de 17 ianuarie, pentru a începe turneul. El va câştiga următoarele zece turnee”, a spus Srdjan Djokovic luni, după aflarea decizie.

„Justiția a învins și statul de drept a învins”, a declarat tatăl sportivului la conferință de presă pe care familia a susținut-o în Serbia.

Totul a decurs bine, până când a fost adus în discuție testul COVID-19 efectuat de Novak Djokovi pe 16 decembrie, a cărui rezultat a ieșit pozitiv.

Pe baza acestui test, jucătorul de tenis a reușit să obțină accesul în Australia și acordul de participare la turneul de Grand Slam de la Melbourne.

Cu toate că ieșise pozitiv, sportivul a participat în următoarele două zile la două evenimente importante. Pe 17 decembrie, Novak Djokovi s-a întâlnit cu zeci de tineri jucători de tenis din Serbia. După două zile după ce a fost diagnosticat pozitiv, pe 18 decembrie, sportivul a participat la o ședință foto organizată de publicația franceză L’Equipe.

Deși era o întrebare absolut normală având în vedere aceste evenimente, familia lui Novak Djokovi a refuzat să ofere orice informație cu privire la acel test și au anunțat faptul că încheie conferința de presă, anunță BBC.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: