Evenimentul Zilei > Justitie > FAMILIA din Serbia al lui Sebastian Ghiță
FAMILIA din Serbia al lui Sebastian Ghiță

FAMILIA din Serbia al lui Sebastian Ghiță

Fostul politician Sebastian Ghiță s-ar afla în relații extrem de apropiate cu familia unui fost baschetbalist sârb, ajuns la Asesoft Ploiești în 2001.

Este vorba despre Vladimir Arnautovici, zis și Dado, care provenea dintr-o familie cu multiple conexiuni în zona luptătorilor sârbi, dezvăluie gsp.ro.

După ce se retrage ca jucător, Arnautovici revine la Ploiești ca antrenor, în perioada de glorie a echipei care, dintr-un hobby a lui Ghiță și a cercului său de prieteni din Ploiești, ajunge dominatoarea incontestabilă a baschetului românesc.

Bosniac la origine, născut în Banja Luka, "Dado" este în intervalul 2007-2015 antrenorul principal cu care Asesoft cucerește 7 titluri de campioană: 2008, 2009, 2010, 2012, 2013, 2014, 2015. Echipa urcă și în ierarhia europeană.

Relația dintre Ghiță și Arnautovici devine una de frați de sânge. Ghiță îi vizitează familia, pe care o cunoaște la numeroasele turnee de pregătire pe care Asesoft le face de-a  lungul anilor în Serbia.

Relația lor devine una încercată de suferiță când ”Dado” se îmbolnăvește de cancer la ficat, e tot mai slăbit, ”iar Ghiță îi e aproape până la decesul din 2015”, după cum povestește un fost baschetbalist de la Asesoft.

Ghiță îi plătește operațiile, iar după sfârșitul lui ”Dado” îi ajută financiar familia sârbului.

Apoi Sebastian Ghiță fuge în decembrie 2016 din România și este prins în noaptea de 13 spre 14 aprilie, la Belgrad.

Mai multe detalii AICI

Mesajul cutremmurator al soției lui Sebastian Ghiță

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: