Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, susține că părinții fetei au ascultat convorbirile acesteia cu operatorii 112, iar reacția a fost una „sfâșietoare”.

„Înregistrările le-am văzut după-amiază, după ce colegii mei au făcut transcriptul. Părinții au ascultat, adică vărul meu da. Am rugat-o pe soția mea, am făcut în așa fel cât să se audă reacția.

Reacția părinților nu pot să o exprim. E sfâșietor. Nu am ce să explic. Un alt polițist a vorbit de pe telefonul lui de imbecil ce e. A prezentat ce a vrut el. A greșit foarte mult prin asta. A vulnerabilizat-o foarte mult. Trebuia să sune doar o dată, iar primul dobitoc trebuia să îi spună nu mai sunați că vă localiăm după asta, ștergeți apelurile și vă vom găsi.

Părinții ei sunt niște oameni extrem de simpli, de modești, de calzi, de buni. Sunt oameni de la țară care au crescut-o în acel spirit. Era un copil cuminte, normal. Nici nu puteai să ai tupeul să îi spui vino mâine că a plecat cu unul. Nu era cu cluburi, cu fustiție, cu anturaje.

Vărul meu s-a dus la poliție miercuri seară„”, a spus Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.