A scăpat ca prin minune din fălcile unui aligator de doi metri! Ce a făcut o fetiță a devenit viral pe internet

A scăpat ca prin minune din fălcile unui aligator de doi metri! Ce a făcut o fetiță a devenit viral pe internet

O fetiță a fost la un pas de moarte, după ce un aligator mare de doi metri a prins-o de picior care pe malul unui lac din Florida. Fata a scăpat cu răni ușoare, însă în doar câteva secunde urma să fie mâncată de reptilă.

Culmea este că fetița a reușit să scape cu viață și cu răni ușoare după ce a pus în practică un truc pe care l-a învățat într-un parc de distracții. Astfel, atunci când aligatorul a atacat-o, fata nu și-a pierdut cumpătul și i-a tras o lovitură în fosa nazală, lucru pe care l-a învățat în parcul de atracţii Gatorland. Fetiţa este deja acasă şi se recuperează după câteva leziuni uşoare la gleznă şi călcâi, după ce a stat câteva zile la spital unde iau fost aplicare câteva puncte de sutură, în timp ce aligatorul a fost prins şi sacrificat.

Timp de două săptămâni accesul la apele şi lagunele parcului Moss, unde multe persoane se scaldă şi înoată mai ales în weekenduri, a fost interzis până la realizarea unei anchete asupra celor întâmplate. Potrivit Comisiei de conservare a faunei din Florida, din 1948 au fost muşcate de aligatori 338 de persoane din acest stat, iar 24 au murit în urma acestor atacuri.

Cazul cel mai dramatic este cel al unui băieţel de 2 ani care, în faţa părinţilor săi, a fost tras de pe mal în apele unei lagune artificiale dintr-un centru turistic din Orlando, iar corpul său neînsufleţit a fost recuperat cu ajutorul scafandrilor, incident produs în 2016. Populaţia de aligatori din Florida se menţine stabilă cu 1,3 milioane de exemplare.

Ne puteți urmări și pe Google News