Evenimentul Zilei > Actualitate > GAFA unei televiziuni DIN ROMÂNIA face să râdă o lume întreagă. Vezi filmuleţul care a ajuns viral pe internet
GAFA unei televiziuni DIN ROMÂNIA face să râdă o lume întreagă. Vezi filmuleţul care a ajuns viral pe internet

GAFA unei televiziuni DIN ROMÂNIA face să râdă o lume întreagă. Vezi filmuleţul care a ajuns viral pe internet

Deja cunoscut ca o “celebritate" de către internauţi, “făcătorul de vânt" a strâns numai pe Youtube peste 1 milion de vizualizări. Gafa monumentală a fost prezentată în multe publicaţii internaţionale.

Filmuleţul în care un reporter român prezintă foarte afectat “furtuna de nisip" care este provocată, în realitate, de către un al treilea participant la transmisiune, care ridică nisipul de pe plajă în aşa fel încât să pară că vântul suflă cu mare putere, a ajuns în mai multe publicaţii străine.
În mai puţin de două săptămâni, filmuleţul a devenit viral pe Youtube, strângând peste 1 milion de vizualizări.
Mai multe publicaţii, cum ar fi Huffington Post, Metro.co.uk, News.yahoo.com, France24.com, 20minutes.fr sau TNTmagazine.com au preluat filmuleţul, ironizându-l în fel şi chip pe reporterul buclucaş.
Nici utilizatorii de pe Youtube nu au fost mai îngăduitori. “Mie chiar mi s-a părut că reporterul este prins într-o furtună de nisip, sper că nu a păţit nimic şi este ok", este sarcastic unul dintre comentatori. Alţii sunt mai serioşi şi încearcă să tragă o învăţătură din toată povestea “Nu credeţi întotdeauna ce vedeţi la televizor".

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/b09QJhqvr6w" frameborder="0" height="360" width="480"></iframe>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.