Un ufolog anonim scrie că extratereștrii încearcă să saboteze tehnologia atomică pe care o folosim în armament pentru că „pur și simplu nu putem fi încredințați cu o asemenea putere masivă”. Autorul articolului de pe Alien Revelations citează un eveniment ciudat, în care este implicat și fostul locotenent din Forțele Aeriene ale SUA, bob Jacobs, care a fost în centrul unui interviu acordat CNN, potrivit Daily Star.

Fostul militar spune că superiorii lui l-ar fi avertizat să tacă, după ce aceștia au fost martorii apropierii unui OZN, la Baza Aeriană Vandernburg, din SUA.

„În ceea ce te privește pe tine, asta nu s-a întâmplat”, i s-ar fi spus.

Un autor scria, pe site-ul Collective Evolution: „Un alt incident s-a petrecut la Baza Aeriană Malmstorm din Montana și este unul dintre cele mai spectaculoase evenimente din istoria întâlnirii OZN-urilor cu armata. Se întâmpla în martie 1967, la o bază care era responsabilă de un număr imens de focoase nucleare. Martorii au văzut un OZN roșu, strălucitor care plutea chiar deasupra intrării. După ce s-a întâmplat acest lucru, toate rachetele nucleare au fost găsite nefuncționale, au pierit pur și simplu”, scrie autorul.

Cu toate acestea, NASA neagă orice existență a vieții extraterestre, mai ales a unor specii inteligente, susținând că această descoperire va fi făcută imediat publică, la momentul respectiv.