Evenimentul Zilei > Politica > Exploziv! GABRIELA FIREA, ATAC LA BAIONETĂ la LIVIU DRAGNEA! Sunt în joc BANII BUCUREȘTENILOR
Exploziv! GABRIELA FIREA, ATAC LA BAIONETĂ la LIVIU DRAGNEA! Sunt în joc BANII BUCUREȘTENILOR

Exploziv! GABRIELA FIREA, ATAC LA BAIONETĂ la LIVIU DRAGNEA! Sunt în joc BANII BUCUREȘTENILOR

Primarul General al Capitalei a lansat un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea: „Noi nu cerșim la Guvern. Noi nu am venit acum să cerem ce nu ni se cuvine. Nu ne-a dat niciodată ceva în plus, ba chiar vrea să ne ia. Sunt banii bucureștenilor, nu sunt banii domnului Dragnea. El nu e regele României și patronul bugetului țării”

„După aproape patru ore de discuții la Asociația Municipiilor, cu cifrele pe masă, cu tabelele, cu toate argumentele, mi s-a spus doar faptul că se recunoaște că se taie bani mulți, 180 de milioane de euro din bugetul Primăriei Capitalei și că ar fi spre binele bucureștenilor fiindcă acești bani merg la primăriile de sector. Am explicat atât domnului Dragnea, cât și domnului Teodorovici, un lucru pe care domniilor lor îl cunosc. A fost o decizie politică de a mă pedepsi a domnului Dragnea, și anume că Primăria Capitalei achită facturile pentru toate serviciile publice din Capitală pentru toți bucureștenii și asta va însemna că vor fi afectate absolut toate serviciile publice, transportul public în comun, iluminatul public, apă și canalizare, cele 20 de spitale, consolidările și așa mai departe. Prin urmare, încă o dată spun, cred că e o glumă proastă aceea că ne-a chemat de dimineață domnul Teodorovici să simulăm un dialog și chiar înainte de întâlnire vă spune că nu va mai face nimic”, a spus Gabriela Firea, potrivit Antena 3. 

„Nu înțeleg de ce acceptăm cu toții faptul că un lider politic cu pixul în mână, care vrea să se răzbune, practic decide soarta românilor”, a adăugat primarul Capitalei. 

„Noi nu cerșim la Guvern. Noi nu am venit acum să cerem ce nu ni se cuvine. Nu ne-a dat niciodată ceva în plus, ba chiar vrea să ne ia. Sunt banii bucureștenilor, nu sunt banii domnului Dragnea. El nu e regele României și patronul bugetului țării”.