Evenimentul Zilei > Justitie > Exploziv despre Mario Iorgulescu. Tribunalul a luat decizia. UPDATE
Exploziv despre Mario Iorgulescu. Tribunalul a luat decizia. UPDATE

Exploziv despre Mario Iorgulescu. Tribunalul a luat decizia. UPDATE

Tribunalul București a hotărât, joi, arestarea preventivă în lipsă pentru Mario Iorgulescu.

UPDATE – Tribunalul Bucureşti a decis, joi, arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu, în dosarul în care acesta este acuzat de omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Acesta se află internat în prezent la o clinică din Italia.

Decizia instanţei nu este definitivă.


ȘTIRE INIȚIALĂ – În urmă cu două zile, Gino Iorgulescu a dezvăluit că fiul său ar fi suferit afecţiuni ale lobilor frontali, motiv pentru care, deocamdată, nu poate sta faţă în faţă cu anchetatorii.

Decizia Tribunalului București a fost amânată pe 3 martie pentru ziua de astăzi, 5 martie. Tribunalul Bucureşti judecă cererea procurorilor de a fi emis un mandat de arestare preventivă în lipsă, pe numele lui Mario Iorgulescu. Fiul LPF ar fi refuzat sa dea curs citaţiilor anchetatorilor, după accidentul mortal din toamna trecută.

Mario Iorgulescu se află în continuare în Italia, unde primește îngrijiri medicale, dar dacă mandatul pe numele său va fi emis, autoritățile române le-ar putea solicita celor italiene să-l încătușeze și să-l trimită forțat în Româniai pe fiul lui Gino Iorgulescu. Însă, apărarea susţine însă că arestarea preventivă nu se justifică, starea lui Mario Iorgulescu fiind precară.

Amintim că, pe 19 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.