Evenimentul Zilei > International > BREAKING NEWS | EXPLOZIE la metroul din New York, soldată cu mai mulți răniți. Un suspect a fost ARESTAT de polițiști
BREAKING NEWS | EXPLOZIE la metroul din New York, soldată cu mai mulți răniți. Un suspect a fost ARESTAT de polițiști

BREAKING NEWS | EXPLOZIE la metroul din New York, soldată cu mai mulți răniți. Un suspect a fost ARESTAT de polițiști

Atac terorist în New York. Ma multe persoane au fost rănite, iar un bărbat care avea un dispozitiv exploziv asupra lui a fost arestat.

Un atac cu o bombă artizanală a avut loc pe o platformă la metrou, în zona Autoritătții Portuare din New York, scrie Daily Mail.

Un dispozitiv exploziv improvizat a sărit în aer în New York, un suspect a fost arestat, după ce explozia, care a avut loc în apropiere de Times qyare, a condus la evacuarea unei zone majore de transport din Manhattan.

Există informații privind un posibil atac terorist în New York City, după ce o explozie a avut loc, luni dimineața, într-o stația de metrou aproape de Times Square.

Călătorii au declarat că au simțit o explozie, în tunelurile metroului, sub terminalul pentru autobuze de la Autorittatea Portuară, în jurul orei locale 6.30 (14.30, ora României).

Terminalul pentru autobuze este un punct de tranzit major pentru cei care fac naveta cu autobuzul din New Jersey și se află la doar o stradă distanță de Times Square.

Polițiștii au anunțat că au arestat un bărbat, care avea un dispozitiv exploziv asupra lui. Departamentul de poliție din New York cercetează acum dacă este vorba despe un atac terorist.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.