Evenimentul Zilei > Social > Explozia de la Petromidia. A murit al doilea muncitor transferat în Germania
Explozia de la Petromidia. A murit al doilea muncitor transferat în Germania

Explozia de la Petromidia. A murit al doilea muncitor transferat în Germania

Compania Petromidia a anunțat că un al doilea muncitor care a suferit arsuri în urma incendiului de la Rafinăria Petromidia şi care fusese transferat în Germania a decedat.

”Din păcate, cu regret vă confirmăm faptul că al doilea angajat Rompetrol Rafinare – transferat anterior la o unitate medicală specializată din Germania, a decedat în cursul serii trecute, în ciuda tuturor eforturilor depuse de personalul medical. Toată susţinerea noastră merge către familia colegului decedat”, a anunţat compania Petromidia.

Marţi, un alt muncitor rănit în explozia Rafinăriei Petromidia a murit în Germania, la acel moment moment compania anunţând că cel de-al doilea rănit de la Petromidia aflat în Germania este stabil şi răspunde la tratament.

Un alt angajat al companiei a fost găsit decedat în urma incendiului.

Acuzaţia unui supravieţuitor de la Petromidia
petromidia, explozie, supravietuitor,

O explozie urmată de un incendiu s-a petrecut, pe data de 2 iulie, la Rafinăria Petromidia. Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi cinci au fost răniţi.

Doi dintre răniţi au suferit arsuri, fiind transportaţi la Bucureşti, iar după câteva zile au fost transferaţi la o clinică de specialitate din Germania.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: