Evenimentul Zilei > Actualitate > EXPERIENȚĂ TERIFIANTĂ! Moartea chiar nu a vrut să-l ia. Omul mai vrea o dată! VIDEO senzațional!
EXPERIENȚĂ TERIFIANTĂ! Moartea chiar nu a vrut să-l ia. Omul mai vrea o dată! VIDEO senzațional!

EXPERIENȚĂ TERIFIANTĂ! Moartea chiar nu a vrut să-l ia. Omul mai vrea o dată! VIDEO senzațional!

Un zbor de plăcere s-a transformat în disperare, după ce pilotul uită să-i lege hamurile. Minute bune, aventurierul amator de sporturi extreme, atârnă în aer

Înregistrarea video, care poate provoca un atac de inimă celor sensibili, arată cum Chris Gurksy se ține de hamurile instructorului mai bine de două minute.

În urma unei călătorii în Elveția, turistul a postat filmul despre "experiența apropiată a morții", după o excursie în Elveția. Poate fi văzut cum decolează de pe o margine de munte de la peste 1200 de metri.

 

La un moment dat, el chiar pare a fi agățat cu o singură mână, pe măsură ce deltaplanul se înalță în aer.

 

Dar, în ciuda experienței teribile, Chris a reușit chiar să glumească că pe mâna stângă are o "amprentă de la bara de metal"  și că va repeta experiența.

 

Împărtășind materialul, el a scris: "Prima dată când sportul s-a transformat într-o experiență aproape de moarte, deoarece ham-ul meu de siguranță nu a fost niciodată cuplat, mai scriu jurnaliștii de la The Sun.