Experiență la limita morții! Mărturie teribilă despre Lumea de Apoi

Experiență la limita morții! Mărturie teribilă despre Lumea de Apoi

Întrebarea dacă există ceva după moarte rămâne un mare mister pentru noi toți. Nu și pentru un bărbat pe nume John, care crede că a aflat răspunsul după ce a suferit un accident cumplit.

După o cădere de nu mai puțin de 40 de metri, John a supraviețuit miraculos. Mai mult decât atât, povestește că a văzut nu numai moartea cu ochii, ci și viața de dincolo.

Într-o mărturie scrisă trimisă Fundației “Near death Experience Reasearch”, John relatează că a avut o stare euforică, ca și cum s-ar fi aflat pe o pajiste însorită.

„Nu seamănă cu niciun vis pe care l-am avut vreodată"

„Am fost brusc„ dincolo”. Am avut doar un scurt moment de timp pentru a aprecia că eram„ dincolo (pe lumea cealaltă). Părea a fi un loc frumos. Există ceva ca o ceață sau o neclaritate în memoria mea. Am simțit că sunt în aer liber în lumina soarelui, dar nu era prea cald.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mă simțeam foarte de confortabil și aș fi fost dispus să rămân acolo. Este foarte posibil ca trupul meu să fi fost inconștient, dar sufletul meu mea se simțea foarte bine în acest mediu nou și minunat. Dacă a fost un vis, nu seamănă cu niciun vis pe care l-am avut vreodată. Când va sosi momentul să mor, sper să mă întorc în acest loc”.

COVID-19. Vești bune din SUA: Molnupiravir, antiviralul eficient contra SARS-Cov-2

Experții au o explicație

Deși John crede că experiența lui este o dovadă că există Viața de Apoi, cercetătorii afirmă că astfel de viziuni sunt associate, de fapt. cu o creștere a activității creierului în monentul morții.

Cercetătorii de la Universitatea din Michigan au ajuns la această concluzie după ce au indus clinic un stop cardiac unor cobai cărora le monitorizau activitatea creierului. S-a descoperit astfel o creștere uriașă a activității creierului în ultimele 30 de secunde din viața rozătoarelor.

Profeție teribilă pentru Donald Trump: I se pregătesc două lovituri năucitoare!

Jimo Borjigin,  profesor asociat de fiziologie moleculară și integrativă și profesor asociat de neurologie, a declarat: „Acest studiu, efectuat la animale, este primul care se ocupă de ceea ce se întâmplă cu starea neurofiziologică a creierului pe moarte.

În esență, spun experții, dacă activitatea creierului crește, este posibil să apară viziuni vii, ceea ce îi face pe cei care au experimentat moartea clinică să creadă că au văzut viața de apoi.

„Ipoteza că vom găsi unele semne de activitate conștientă în creier în timpul stopului cardiac a fost confirmată de datele obținute”, a declarat Dr. Borjigin, notează ziarul britanic Express.

“OZN-ul albastru” a băgat groaza în Hawaii. Poliția anchetează incidentul șocant