Evenimentul ZileiMondenExperiențe la limita morții! Ce spun experții despre femeia care susține că L-a văzut pe Dumnezeu!

Experiențe la limita morții! Ce spun experții despre femeia care susține că L-a văzut pe Dumnezeu!

Experiențe la limita morții! Ce spun experții despre femeia care susține că L-a văzut pe Dumnezeu!
A căzut și s-a lovit puternic la cap. Înainte de a fi resuscitată de paramedici, femeia susține că a trăit o experiență miraculoasă, mai precis L-a întâlnit pe Dumnezeu.

Femeia, care se numește Susannah, și-a povestit experiența celor de la Near Death Experience Fondation. Ea crede că a ajuns în Viața de Apoi, unde a fost întâmpinată de o făptură asemănătoare oamenilor.

Potrivit femeii, ființa supranaturală ar fi fost făcută în întregime din lumină: „Era foarte luminos și părea uman, dar nu era, era atât de strălucitor încât era destul de greu de văzut sau de recunoscut. A fost încântat să mă vadă, dar nu părea să creadă că ar trebui să fiu acolo.

„El a spus că va merge și va întreba ce trebuie să fac – de ce sunt acolo. Cuvintele erau simțite fără a fi erau rostite. Am așteptat în fața intrării, plutind în dragoste. A fost atât de frumos și de perfect. Nu mai simțisem niciodată nimic de felul acesta, eram în ceruri absolut și nu voiam să se termine vreodată.


Panică în SUA. Armele secrete schimbă echilibrul de forțe în „Războiului Stelelor”


M-am simțit complet iubită și părea că nimic rău nu mi s-ar putea întâmpla vreodată. Apoi ființa de lumina s-a întors și a spus că îi pare rău, dar nu a fost e timpul meu. Am fost absolut devastată. M-am întors în corpul meu și gândul meu a fost: Nu vreau înapoi în această lume oribilă.”

Experții au o explicație

Deși Susannah crede că experiența este dovada clară a faptului că existî Viața de Apoi, cercetătorii afirmă că astfel de viziuni sunt associate, de fapt. cu o creștere a activității creierului în monentul morții.

Cercetătorii de la Universitatea din Michigan au ajuns la această concluzie după ce au indus clinic un stop cardiac unor cobai cărora le monitorizau activitatea creierului. S-a descoperit astfel o creștere uriașă a activității creierului în ultimele 30 de secunde din viața rozătoarelor.


Alertă în SUA. Adepții teoriei conspirației, gata să declanșeze atentate sinucigașe!


Jimo Borjigin, dr., Profesor asociat de fiziologie moleculară și integrativă și profesor asociat de neurologie, a declarat: „Acest studiu, efectuat la animale, este primul care se ocupă de ceea ce se întâmplă cu starea neurofiziologică a creierului pe moarte.

În esență, spun experții, dacă activitatea creierului crește, este posibil să apară viziuni vii, ceea ce îi face pe cei care au experimentat moartea clinică să creadă că au văzut viața de apoi.

„Ipoterza că vom găsi unele semne de activitate conștientă în creier în timpul stopului cardiac a fost confirmată de datele obținute”, a declarant Dr. Borjigin, notează ziarul britanic Express.

 

Profețile lui Nostradamus pentru 2021. Urmează nenorociri mai mari decât pandemia?

 


Accesează: