Evenimentul Zilei > Actualitate > EXECUŢIE ÎN STIL MAFIOT. Un membru din CLANUL LUI SUNNY a fost ÎMPUŞCAT ÎN CAP, chiar într-o CLĂDIRE PUBLICĂ. Lichidarea din LUMEA DROGURILOR apare pe înregistrări | Video cu IMPACT EMOŢIONAL
EXECUŢIE ÎN STIL MAFIOT. Un membru din CLANUL LUI SUNNY a fost ÎMPUŞCAT ÎN CAP, chiar într-o CLĂDIRE PUBLICĂ. Lichidarea din LUMEA DROGURILOR apare pe înregistrări | Video cu IMPACT EMOŢIONAL

EXECUŢIE ÎN STIL MAFIOT. Un membru din CLANUL LUI SUNNY a fost ÎMPUŞCAT ÎN CAP, chiar într-o CLĂDIRE PUBLICĂ. Lichidarea din LUMEA DROGURILOR apare pe înregistrări | Video cu IMPACT EMOŢIONAL

Execuţie în stil mafiot. Un membru din clanul lui Sunny a fost împuşcat în cap, chiar într-o clădire publică din Michigan.

Jurnaliştii de la Daily Mail au publicat cazul unui deţinut american, asasinat la puţin timp după ce fusese eliberat datorită unei graţieri dată de fostul preşedinte al SUA, Barack Obama.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată doi indivizi mascaţi care au pătruns într-o clădire ce aparţinea autorităţilor americane din sistemul judiciar şi care au dus la capăt ceea ce pare o răzbunare în stil mafiot.

Demarlon C. Thomas a fost împuşcat de mai multe ori în corp, dar şi în cap, luni seara, la Bannum Place Federal Corrections Halfway House. Unul dintre mascaţi a fost cel care a comis crima, în timp ce altul îi ameninţa pe cei care au asistat la vărsarea de sânge.

Thomas primise 19 ani de închisoare din cauza traficului de cocaină şi era membru în clanul Sunny Side, care îşi desfăşura operaţiunile ilegale la 100 de mile de Detroit.

În prezent, oamenii legii au demarat o anchetă şi încearcă să îi prindă cât mai repede pe ucigaşii care au folosit puşti de asalt. De asemenea, se încearcă să se afle ce măsuri de securitate fuseseră luate în clădirea în care s-a comis crima.

Înainte de a fi condamnat, Thomas îşi propusese nişte obiective personale: „Obiectivele mele pe termen lung sunt o slujbă, întemeierea unei familii şi ajutarea familiei mele. Vreau să-mi trăiesc viaţa cât mai real.”