Urgența Spitalului Județean Constanța deține recordul la prezentări, numai anul trecut peste 140.000 de persoane au apelat la ajutorul personalului medical al secției.

În ciuda celor spuse de mulți pacienți, care se consideră nedreptățiți și vor să fie primiți imediat, fiecare dintre ei este înregistrat, investigat și, în funcție de gravitatea stării de sănătate, preluat de personalul medical.

De multe ori, mai ales în timpul verii, când sunt și peste 500 de prezentări pe zi, nu au timp nici să bea apă. Accidentul cerebral al colegei lor, la care joi dimineață, la ora 8,00, au fost martori cu toții, a produs un fel de revoltă în UPU.

A fost, într-un fel, bine că s-a întâmplat la serviciu, dacă ar fi suferit atacul când venea la muncă, fiind la volanul mașinii cu care face naveta de la Năvodari, ”Lili nu mai putea fi salvată”.

   

Oamenii de la Urgență au tăcut până acum, dar ce a pățit colega lor a pus capac. Am reușit să discutăm cu câteva asistente și cu șeful UPU, medicul Rodica Tudoran. Asta în timp ce acordau îngrijiri medicale pacienților, fugind de la unul la altul.

Mărturiile lor sunt șocante.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE