Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Tot ce nu știai despre fiul Didei Drăgan
Exclusiv. Tot ce nu știai despre fiul Didei Drăgan

Exclusiv. Tot ce nu știai despre fiul Didei Drăgan

De Dida Drăgan s-au știut mereu puține lucruri personale. Cu excepția faptului că aceasta are un băiat din relația cu chitaristul și actualul soț al Silviei Dumitrescu, Florin Ochescu. Dida a fost de-a lungul vremii rezervată când a venit vorba de familia sa, astfel că nu multe se cunosc despre fiul ei de 37 de ani, Florin Ochescu Jr.

Cântăreața Dida Drăgan are, la 74 de ani, numai motive de mândrie. Aceasta are o carieră muzicală impresionantă în spate, dar și o familie frumoasă. Însă lucrurile nu au stat mereu “pe roze” pentru artistă. Aceasta și-a pierdut părinții în urmă cu mulți ani, s-a despărțit de chitaristul Florin Ochescu, tatăl copilului ei, pe care l-a iubit foarte mult și s-a luptat mult timp cu o boală cruntă, cancer.

Conform unor surse, cântăreața a făcut un tratament scump în Elveția, acolo unde locuiește sora ei de foarte mulți ani, iar anul trecut, apropiați ai artistei declarau că aceasta a învins teribila boală. Acum, Dida Drăgan are parte de o viață liniștită, iar fiul ei, Florin, îi este în permanență aproape.

Florin Ochescu Jr., pregătit să devină tătic?

Florin Ochescu Jr, acum în vârstă de 37 de ani, a moștenit talentul părinților săi celebri. Acesta este pasionat de chitară, la fel ca tatăl său. Florin are și un frate cu care se înțelege foarte bine, pe Iulian, care este băiatul lui Florin Ochescu cu celebra cântăreață Silvia Dumitrescu.

Sursa foto: Instagram

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.