Evenimentul Zilei > Monden > EXCLUSIV. Selly a plecat de acasă. Cum arată locuința în care s-a mutat
EXCLUSIV. Selly a plecat de acasă. Cum arată locuința în care s-a mutat

EXCLUSIV. Selly a plecat de acasă. Cum arată locuința în care s-a mutat

A luat bacul cu medie mare, 9,60, și-a propus să schimbe sistemul de învățământ din România pe care l-a desființat punct cu punct pe vlog, iar acum e gata să ia viața în piept. Selly se mută din Craiova.

Cel mai vizualizat vlogger din România, Selly se mută din casa părintească. Tânărul de 18 ani a trăit până acum cu mama și cu tata, la Craiova, orașul său natal. De azi însă, va locui în București. El a și anunțat care e planul. Câteva luni va locui cu chirie, în București, timp în care își va căuta o locuință pe care să o achiziționeze. Și-a acordat șase – șapte luni ca să identifice o casă sau un apartament care să corespundă exact gusturilor și necesităților lui.

Pentru asta e dispus să plătească prețul corect. Iar de bani nu duce lipsă. Selly a câștigat din activitățile sale pe internet un milion de dolari încă înainte să fi împlinit vârsta de 18 ani. Deja conduce o superbă mașină Mercedes pe care a plătit, în toamna anului trecut, 70.000 de euro.

Joi, Selly a anunțat că și-a găsit o locuință de închiriat „foarte, foarte drăguță”. A primit de la proprietar cheile de la un apartament din Pipera, situat la etajul unui bloc, într-un complex rezidențial ultramodern. Apartamentul complet mobilat, de o eleganță rafinată, are 90 de metri pătrați, un living open-space, două dormitoare, două băi și un balcon cu o vedere generoasă.

„Sunt foarte fericit că, în sfârșit, după atâta timp și după atâtea drumuri cu mașina, și mai înainte de mașină cu trenul, mă mut la București. Nu aveți idee ce sentiment e! E super!”, a spus Selly entuziasmat.

Citiți continuarea pe retetesivedete.ro.