Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Nicolae al României s-a apucat de albine
Exclusiv. Nicolae al României s-a apucat de albine

Exclusiv. Nicolae al României s-a apucat de albine

După ce s-a făcut bărbat la casa lui și a început să schimbe scutece, prințul Nicolae al României s-a apucat de gospodărie. El vrea să nu piardă contactul cu natura, chiar dacă trăiește în cel mai aglomerat oraș din România.

Prințul Nicolae al României s-a făcut apicultor, aceasta e ultima noutate din viața familiei regale românești. Anul acesta va sărbători 3 ani de la căsătorie cu Alina Maria și este un tătic împlinit. El și soția lui au, din toamna anului trecut, o mică prințesă.

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, s-a căsătorit  pe 30 septembrie 2018 cu Alina Maria Binder. La eveniment au participat reprezentanți ai Caselor Regale din toată lumea, însă nu și Familia Regală din România. Mii de oameni au venit special să-i vadă pe cei doi miri. Mulți purtau steaguri sau însemne ale Casei Regale.

La un sfert de veac după ce le făcea românilor cu mâna din brațele bunicului său, Regele Mihai, Nicolae i-a salutat împreună cu mireasa lui, Alina, la Sinaia.

Un copil din flori, motiv pentru retragerea titlului

Casa Regală din România se ține departe de Nicolae, după ce, în 2015, Regele Mihai i-a retras titlul de „principe al României” nepotului său. Totodată acesta a fost exclus din succesiunea la Coroana României. Deşi oficial nu a fost explicat motivul acestei decizii, în spaţiul public au apărut informaţii că aceasta era legată de o presupusă relaţie a tânărului cu o domnișoară, Nicoleta Cîrjan, pe care ar fi lăsat-o însărcinată.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.