Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. Marcel Vela, anunț pentru polițiști. Reacție după scandalul cu deputații PSD
Exclusiv. Marcel Vela, anunț pentru polițiști. Reacție după scandalul cu deputații PSD

Exclusiv. Marcel Vela, anunț pentru polițiști. Reacție după scandalul cu deputații PSD

În exclusivitate pentru evz.ro, ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, a făcut un anunț pentru polițiști, dar și pentru cei care încalcă legea, chiar după scandalul provocat de cei doi deputați PSD

După scandalul în care au fost implicați doi parlamentari, Adrian Solomon şi Ioan Irinel Stativă, deputaţi PSD de Vaslui, amendați de polițiști pe motiv că au făcut scandal în Centrul Vechi, la un fast-food, deși nu aveau mască de protecție, ministrul afacerilor interne a avut prima reacție, în exclusivitate pentru evz.ro.

 

„Din păcate, asemenea politicieni fac de râs toată clasa politică, indiferent de doctrină și județ. Din fericire, polițiștii care au acționat fac cinste ministerului și sunt un exemplu de professionalism”, a precizat oficialul MAI, în exclusivitate pentru evz.ro.

Oficiualul Guvernului a adăugat că „asemenea situații în care apar apărători ai unor politicieni care greșesc, au motivat și decizia de a achiziționa 12.000 de camere de luat vederi pentru colegii care intervin în stradă. Așa vor fi probe clare pentru cazurile de ultraj sau discuțiile ulterioare”.

Ministrul afacerilor interne a dezvăluit, în exclusivitate pentru evz.ro, că „s-a încheiat procedura de achiziție si vom lua badycamere Motorola tip militar, fiabile si performante, model folosit si de Scotland Yard, în Marea Britanie”.

De altfel, ministrul Vela anunțase, într-o conferință de presă din februarie 2020, în care a vorbit despre dotarea polițiștilor cu dispozitive de înregistrare, că înregistrările vor conduce la diminuarea fenomenului de corupție, dar îi va și responsabiliza pe agenți, în interacțiunea lor cu cetățenii, dar și pe șoferi, atunci când discută cu polițiștii.


S-au crezut în Parlament. Doi deputați, amendați de polițiști. Scandal în Centrul Vechi

Exclusiv. Scandalul dintre deputați și poliție. Reacție la nivel înalt | VIDEO


Nu cu mult timp în urmă, Poliția Română și-a anunțat intenția de a cumpăra camere video, de tip bodycam, pentru a fi montate pe uniforma polițiștilor.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: