De la luptele politice interne, la înzestrarea Armatei cu ajutorul NATO și relația dintre cele două capitale, fruntașul liberal ne-a vorbit despre problemele la zi cu care se confruntă  Republica Moldova. Redăm în continuare interviul integrat cu ministrul Apărării de la Chișinău:

Domnule ministru, ați trecut recent de o nouă moțiune de cenzură din partea socialiștilor. Cum caracterizați aceste acțiuni constante din partea socialiștilor? Socialiștii au intrat in campanie și inventează tot felul de motive să fie în atenția presei și a opiniei publice.

Fără îndoială ca reformele începute în Armata Națională, procesul de modernizare și interoperabilitate cu țările NATO îi deranjează. Așa cum am mai precizat nu ma deranjează aceste atacuri. Sunt obișnuit cu ele și știu că lupta pe care am început-o în 1988 cu Cenaclul Alexei Mateevici trebuie să se încheie cu ducerea Republicii Moldova în spațiul euro-atlantic. Chiar la prima moțiune am precizat ca îmi doresc pentru Republica Moldova o armată profesionistă, o forță de apărare modernă, capabilă să răspundă provocărilor la care suntem supuși.

Ați menționat în timpul audierilor din Parlament, în momentul dezbaterii moțiunii, că socialiștii primesc ajutor de la KGB-ul de la Tiraspol. La ce anume CITEȘTE MAI DEPARTE PE EVZ.md