Evenimentul Zilei > Sport > EXCLUSIV EVZ. Mircea Dușa, ministrul Apărării Naționale, a explicat ce se va întâmpla cu marca Steaua
EXCLUSIV EVZ. Mircea Dușa, ministrul Apărării Naționale, a explicat ce se va întâmpla cu marca Steaua

EXCLUSIV EVZ. Mircea Dușa, ministrul Apărării Naționale, a explicat ce se va întâmpla cu marca Steaua

Mircea Dușa, ministrul Apărării Naționale, a lămurit pentru EVZ problema apărută după ce Gigi Becali a pierdut dreptul de a folosi marca Steaua, în favoarea MApN.

MApN a câștigat dreptul de a folosi marca Steaua, iar acum mingea este în terenul Clubului Sportiv Steaua, după cum ne-a declarat Mircea Dușa, ministrul Apărării Naționale. Oficialul a spus că nu are atribuții pentru a negocia cu reprezentanții echipei de fotbal darea spre folosință a mărcii, iar o decizie va fi luată de cei din Consiliul de Administrație al CS Steaua. 

„CS Steaua are personalitate juridică, așa că o decizie va fi luată de membrii Consiliului de Administrație al clubului. Eu nu am prea multe de spus pe această, temă, nu am atribuții ca să pot negoica în această chestiune cu Gigi Becali sau cu alți oficialii ai echipei de fotbal”, ne-a declarat Mircea Dușa.

Pe de altă parte, oficialii FC Steaua au spus că „roș-albaștrii” nu vor fi afectați de ultimele evenimente. „Vă facem cunoscut că am luat la cunoştinţă şi am demarat toate diligentele în vederea ducerii la îndeplinire a acestei hotărâri”, se arată într-un comunicat remis astăzi. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: