Elena Udrea a decis să îşi boteze fetiţa chiar la un an de când a adus-o pe lume. Astfel că Eva Maria va fi creştinată de ziua ei, pe 20 septembrie.

Odata cu botezul şi aniversarea, fetiţa va avea parte şi de ceremonia numită în tradiţia românească „ruperea turtei”, pentru fetite, atunci când ele împlinesc vârsta de 1 an.

Ea a rămas fermă în alegerea de a organiza un triplu eveniment pentru micuţă, chiar dacă asta a însemnat să întârzie botezul două luni după venirea ei acasă.

Sursele noastre spun ca Elena Udrea este fericită ca poate să îşi creştineze micuţa în România, ceea ce şi-a dorit încă de când era însărcinată, conform propriilor declaraţii făcute de-a lungul ultimului an şi jumătate.

Naşii încă nu se cunosc, aşa cum încă nu se ştie unde va fi botezată Eva Maria. Asupra acestor aspecte existând o discreţie totală, aşa cum este de altfel prezenţa Elenei Udrea de când a venit din Costa Rica.

Deşi era foarte activă pe social media, am observat că singurul mesaj pe care l-a transmis a fost cel din ziua în care a sosit acasă, postat pe pagina sa de Facebook.