Exclusiv. Cum a pierdut Ponta alegerile din 2014?!  „S-a intervenit la toate nivelurile!” Video

Exclusiv. Cum a pierdut Ponta alegerile din 2014?!  „S-a intervenit la toate nivelurile!” Video

Într-o nouă ediție a podcastului România lui Cristache, Anca Alexandrescu, fosta consilieră a premierului Victor Ponta a dezvăluit amănuntele de culise din campania pentru alegerile prezidențiale din 2014.

Deși nu era favorit la câștigarea mandatului pentru Cotroceni, Klaus Iohannis, avea să recupereze dezavantajul electoral în cel mai scurt timp posibil. Mai mult decât atât, Anca Alexandrescu e convinsă că orice ar fi făcut Victor Ponta, Iohannis ar fi câștigat alegerile. 

„Știam de dinainte cu 2 săptămâni că toate astrele se aranjaseră să iasă Iohannis, pe toate planurile. Deci s-a intervenit la toate nivelurile, inclusiv în studiourile de televiziune, acolo unde au fost cele două dezbateri. (...)Au fost negociate anumite teme, care nu s-au respectat și unii au avut întrebările, iar alții, nu.(...) Știu că le-a avut. Știu, din interior, de la B1!”, a mărturisit fosta consilieră a premierului Ponta.

Marile greșeli de campanie ale lui Ponta

„Și au jucat bine greșeala din partea lui Victor, prin victimizarea lui cu copiii și povestea cu găinile din curtea de la PNL, au fost niște greșeli majore ale campaniei. Eu n-am făcut parte din campanie. (...) Doamna Firea a gestionat comunicarea și toate relațiile în campania lui Victor.(...)I-am dat un sfat să aibă grijă unde merge și cu cine negociază. Și nu m-a ascultat.”, își amintește Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Băieții au vrut să-l execute pe Victor. Pe sistemul, eu te-am făcut, eu te omor!  Cam ăsta a fost principiul. Nu spun că e un produs al statului paralel, neapărat, dar a beneficiat de sprijinul lor. (...)  Victor a rămas prim-ministru împotriva voinței lor. Și-a dat demisia în 2015, dar a mai stat un an să le facă în ciudă. Și ș-a dat demisia tot să le facă în ciudă.”, a mai spus fosta consilieră a celor mai mari lideri social-democrați din ultimii 20 de ani, Adrian Năstase, Victor Ponta și Liviu Dragnea.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro