Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Ce s-a întâmplat aseară acasă la Brigitte Pastramă
Exclusiv. Ce s-a întâmplat aseară acasă la Brigitte Pastramă

Exclusiv. Ce s-a întâmplat aseară acasă la Brigitte Pastramă

După atâtea episoade dramatice prin care a trecut în ultimele săptămâni, Brigitte Pastramă, fostă Năstase, fostă Săft se pare că, joi seară, a avut un moment emoționant. Nu, nu i-a venit soțul agresiv cu un buchet de trandafiri acasă.

De când a început balamucul cu fiul ei, Robert, cu acuzații de tot felul legate de prostiile făcute de băiatul de 19 ani și de averea pe care tânărul o revendică ca moștenire de la tata, Brigitte și familia ei a devenit subiect de presă, scrisă și televizată.

Totul a culminat atunci când cineva a trimis către un ziar imagini cu Brigitte agresată fizic de soțul ei, în șaormăria din Fundeni pe care o dețin. Filmarea pare a fi de pe o cameră video de supraveghere, amplasată în încăpere, și nu făcută de vreunul din angajați, deși s-a spus că aceștia au auzit scandalul.

În video se observă cum Florin Pastramă își iese din fire, devine violent cu soția lui și se năpustește asupra ei. Se vede că Brigitte este speriată, iar după o discuție tensionată purtată în acea cămăruță, Florin o trage de păr și o împinge într-un colț al încăperii, aceasta se așează jos și plânge ghemuită. Bărbatul părea de neoprit, iar lacrimile soției sale nu îl înduplecau.

Citiți articolul complet pe Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: