Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Ce au fost capabile să le facă Andreea Bălan și alte cântărețe fiicelor lor
Exclusiv. Ce au fost capabile să le facă Andreea Bălan și alte cântărețe fiicelor lor

Exclusiv. Ce au fost capabile să le facă Andreea Bălan și alte cântărețe fiicelor lor

Vedetele de la noi au luat exemplul celor din străinătate și le-au făcut copiilor conturi pe social-media. Poate, poate răsare un influencer din din scutece. Am povestit despre copiii Măruță care au deja un număr record de urmăritori, și despre fiica cea mare a lui Pepe ce a primit și ea cont, de ziua ei. Sunt însă vedete care le-au făcut micuților lor conturi încă de când erau în fașă sau nenăscuți.

Andreea Bănică și-a pus amândoi copiii pe rețelele de socializare. Cunoscuta cântăreață are doi copii frumoși alături de soțul ei, Lucian Mitrea: pe Noah Andreo, în vârstă de 3 ani și opt luni și pe Sofia Maria, de 11 ani. Amândoi puștii au conturi pe Instagram.

Fiind ceva mai mare, Sofia, care e urmărită de 18.000 de fani, a decis, săptămâna trecută să înceapă și un vlog. În prima sa postare a vorbit despre 10 lucruri care ar trebui știute despre ea. „Îmi place foarte mult să cânt, am moștenit talentul de la mama mea. Ea este cântăreața mea preferată”, mărturisește puștoaica.

Ceea ce se știe mai puțin despre ea e că, de cinci ani, face gimnastică, și că a câștigat multe premii în România și la competițiile din străinătate la care a participat.

Fratele ei, Noah Andrei, are 3 ani și opt luni. El e urmărit de peste 6.000 de fani. Mami a pus poze cu el de când încă îl purta în burtică, apoi a continuat cu imaginile cu el bebeluș, una fiind chiar la câteva zeci de minute după ce a venit pe lume.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: