Andreea Bănică și-a pus amândoi copiii pe rețelele de socializare. Cunoscuta cântăreață are doi copii frumoși alături de soțul ei, Lucian Mitrea: pe Noah Andreo, în vârstă de 3 ani și opt luni și pe Sofia Maria, de 11 ani. Amândoi puștii au conturi pe Instagram.

Fiind ceva mai mare, Sofia, care e urmărită de 18.000 de fani, a decis, săptămâna trecută să înceapă și un vlog. În prima sa postare a vorbit despre 10 lucruri care ar trebui știute despre ea. „Îmi place foarte mult să cânt, am moștenit talentul de la mama mea. Ea este cântăreața mea preferată”, mărturisește puștoaica.

Ceea ce se știe mai puțin despre ea e că, de cinci ani, face gimnastică, și că a câștigat multe premii în România și la competițiile din străinătate la care a participat.

Fratele ei, Noah Andrei, are 3 ani și opt luni. El e urmărit de peste 6.000 de fani. Mami a pus poze cu el de când încă îl purta în burtică, apoi a continuat cu imaginile cu el bebeluș, una fiind chiar la câteva zeci de minute după ce a venit pe lume.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.