EXCLUSIV Bat clopotele de nuntă pentru George Simion! A stabilit deja data și locul. Câți copii își dorește liderul AUR VIDEO

EXCLUSIV Bat clopotele de nuntă pentru George Simion! A stabilit deja data și locul. Câți copii își dorește liderul AUR VIDEO Sursă: EVZ

George Simion a fost desemnat Politicianul Anului în topul cititorilor Evenimentului Zilei. Invitat în podcastul EVZ Play cu Robert Turcescu, liderul AUR a făcut marele anunţ.

Chestionat de un susținător dacă în 2024 vom avea un viitor președinte cu familie, politicianul formațiunii intrate în premieră în Parlamentul României a confirmat că anul acesta își va pune pirostriile.

Simion: Îmi doresc șase copii

„La vară (n.r. - face nunta), dar să vedem care sunt condițiile pandemice. La Vâlcea am o locație frumoasă. Am vârsta să mă însor. În 2024 o să fiu ocupat. Îmi doresc mult copii. Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta", a subliniat Simion.

Ne puteți urmări și pe Google News

Liderul AUR a povestit că mai are o soră, iar până în clasa a 8-a era tocilar. Liceul l-a făcut în București, perioadă în care admite că „s-a golănit".

Co-președintele AUR George Simion a răspuns în direct întrebărilor internauţilor inclusiv cu privire la o candidatură la preşedinţie în perspectiva anului 2024. Cel mai probabil Simion nu va candida, iar partidul este în căutarea candidatului cu cele mai mari șanse. O variantă ar fi colegul său Claudiu Târziu, a precizat invitatul.

Interviul integral poate fi vizionat aici:

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro