Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. Ancheta DIICOT a dispariției din Caracal, blocată. Dezvăluiri de ultimă oră
Exclusiv. Ancheta DIICOT a dispariției din Caracal, blocată. Dezvăluiri de ultimă oră

Exclusiv. Ancheta DIICOT a dispariției din Caracal, blocată. Dezvăluiri de ultimă oră

Ancheta DIICOT în cazul dispariției suspecte a unei fete de 16 ani din zona Caracal, locul în care au dispărut, anul trecut, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, bate pasul pe loc. Evz.ro a aflat, în exclusivitate, ce se întâmplă cu adolescenta.

La mai bine de trei săptămâni de la dispariția suspectă a unei adolescnte din zona Caracal, polițiștii și DIICOT, care a preluat ancheta, nu au mai comunicat nimic despre situația fetei de 16 ani.

În exclusivitate pentru evz.ro, tatăl Aureliei Carmen Radu, adolescenta dispărută, a declarat că nu a mai primit niciun semn de la autorități. Ultima oară, părinții fetei, Valeria și Marian Radu, au fost audiați, la Slatina, de ofițeri de la Criminalitate Organizată și de un procuror DIICOT, pe 19 februarie.

fata disparuta deveselu

Evz.ro este singura publicație națională care s-a implicat în acest caz și a descoperit că, în spatele unui obișnuit anunț al poliției, stă dispariția unei eleve minore, trecută fraudulos granița și dusă în Italia.

„Poliția nu ne-a mai spus nimic. Nici nu ne-a mai chemat nimeni să ne audieze”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru evz.ro, tatăl fetei, Marian Radu.

Acesta a adăugat, însă, că mama fetei, Valeria Radu a reușit să reia legătura cu fata sa, care se află în Italia.

Dacă luna trecută Aurelia Carmen Radu le transmitea părinților că nu vrea să se reîntoarcă acasă, căci „altfel se sinucide”, de această data poziția fetei pare că s-a schimbat.

„I-a spus soției că vrea să vină acasă, dar că este izolată la domiciliu, din cauza Coronavirus. I-a zis că este într-un cartier din Milano, pe lângă stadionul San Siro. Numai că polițiștii italieni nu prea s-au obosit să o caute”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru evz.ro, Marian Radu.

Așa cum a dezvăluit evz.ro în exclusivitate…

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE