Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. Alt scandal uriaș în Poliția Română. Șefi vizați de acuzații grave
Exclusiv. Alt scandal uriaș în Poliția Română. Șefi vizați de acuzații grave

Exclusiv. Alt scandal uriaș în Poliția Română. Șefi vizați de acuzații grave

Răsturnare de situație în cazul celor doi bărbați care acuză polițiștii de agresiune. Mărturiile colegilor, făcute în exclusivitate pntru evz.ro, sunt cutremurătoare

Ancheta în cazul polițiștilor cercetați pentru o presupusă agresiune asupra a doi bucureșteni poate lua o întorsătură neașteptată.

Incidentul a apărut în spațiul public la scurt timp după ce evz.ro a dezvăluit încrengătura de tip mafiot a unor șefi din poliție cu traficanții de țigări din Piața Reșița.

Culmea, cei cercetați, acum, sunt polițiști care au semnalat, până la cel mai înalt nivel, legăturile suspecte între traficanți și șefi din Poliția Sectorului 4.

Așa cum a dezvăluit un polițist, în exclusivitate pentru evz.ro, fenomenul a fost tolerat până la vârful Poliției Române, ani la rând.


Exclusiv. Cazul Piața Reșița explodează. Dezvăluiri uluitoare ale unui polițist despre traficul de țigări

Clanul care face legea în Piața Reșița. Fața neștiută a traficanților


Mai mult, DIPI, fostul „Doi și-un sfert”, serviciul secret al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a fost informat, în nenumărate rânduri, despre situații halucinante în care șefii le ordonau polițiștilor să nu mai patrulze în zonă, să nu mai întocmească dosare penale, ci să doar să dea amenzi.

 

 

Asta în timp ce polițiștii erau amenințați cu moartea de traficanți, după ce intrau în posesia datelor personale ale agenților care se încumentau să le facă controale sau să le confiște marfa de contrabandă.

Colegii polițiștilor anchetați pentru un presupus abuz asupra unor bărbați, care, potrivit oamenilor legii, ar face parte din anumitee clanuri de interlopi, erau într-o stare avansată de ebritate și nici măcar nu voiau să depună plângere ar putea fi o înscenare îndreptată împotriva celor care i-a reclamat pe șefi.

 

„Cum încearcă șefii din Poliția Sector 4 să se răzbune pe polițiștii care au avut curajul să semnaleze încrengăturile dintre traficanții de țigări de la Piața Reșița și ofițeri din conducere”, este mesajul pe care l-am primit de la colegii polițiștilor anchetați.

 

Practic, cei doi ar fi fost „săltați” de acasă, la ordinul unui șef din Secția 16 Poliție și aduși la audieri unde au fost puși să dea declarații împotriva agenților.

Mai mult, apropiați ai celor doi, indivizi tatuați, s-ar fi dus la mai multe televiziuni să le spună că prietenii lor ar fi fost bătuți de polițiștii de la Secția 16.

În ultimă instanță, s-a apelat la o postare pe Facebook care, acum, nu mai este de găsit.

Însăși postarea de pe Facebook pare dictată, exact ca la întocmirea unui proces-verbal, după cum susțin polițiștii.

Apoi, susțin sursele noastre, șeful pus să îi execute pe agenți a trimis link-ul de pe Facebook la cunoștințe din presă…

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: