Evenimentul Zilei > Actualitate > EXATLON. SCANDALUL MOMENTULUI. O fostă concurentă DĂ DE PĂMÂNT cu cea mai ÎNDRĂGITĂ „Faimoasă”.
EXATLON. SCANDALUL MOMENTULUI. O fostă concurentă DĂ DE PĂMÂNT cu cea mai ÎNDRĂGITĂ „Faimoasă”.

EXATLON. SCANDALUL MOMENTULUI. O fostă concurentă DĂ DE PĂMÂNT cu cea mai ÎNDRĂGITĂ „Faimoasă”.

Mariana Nenu a fost una dintre concurentele din sezonul 1 de la Exatlon și a făcut parte din echipa Războinicilor. Cu toate că aceasta este foarte ocupată cu ultramaratoane, unde aleargă sute de kilometri, fosta „Războinocă” își face timp să se uite și la Exatlon și deja și-a făcut o părere în ceea ce îi privește pe concurenții din acest sezon.

Se pare că sportivă nu o simpatizează deloc pe Roxana Vancea, una dintre cele mai îndrăgite Faimoase, ba chiar o desființează, declarând că nu este ceea ce trebuie pentru acest show.

 

„Sincer, mie nu imi place de Roxana Vancea. Mi se pare arogantă și nu este ce trebuie pentru Exatlon. O sa vedeți mai tarziu. Acum e începutul, pe parcurs vedeți adevăratele caractere ale oamenilor, când încep să cadă măștile. Fata asta nu mi se pare o concurentă puternică, nu are acel ceva pentru o astfel de competiție„, a declarat pentru Wowbiz.ro, Mariana.

 

Cu toate acestea, fosta asistentă TV de la a fost primită cu multe aplauze de către coechipierii săi și a dat și câteva declarații înainte de începerea probelor. Roxana Vancea a spus că „se hrănește cu provocări” și că este pregătită să facă parte din echipa „Faimoșilor”, care a primit-o cu brațele deschise. “E o provocare pentru mine, iubesc provocările, sunt făcută pentru provocări, mă hrănesc cu provocări. Și știu că o să dau tot ce e mai bun, o să fac o super treabă aici”, a declarat Roxana Vancea.

 

Focoasa brunetă a făcut furori printre participanți încă de la intrarea în competiție, iar reacțiile acestora au fost observate și Lili Sandu, care a spus cu zâmbetul pe buze: „Gata, băieții sunt dați pe spate”.