Evenimentul Zilei > Actualitate > EXATLON ROMÂNIA. A murit sub privirile ECHIPEI. MOMENTUL a fost SURPRINS de o cameră de luat vederi. Video în articol
EXATLON ROMÂNIA. A murit sub privirile ECHIPEI. MOMENTUL a fost SURPRINS de o cameră de luat vederi. Video în articol

EXATLON ROMÂNIA. A murit sub privirile ECHIPEI. MOMENTUL a fost SURPRINS de o cameră de luat vederi. Video în articol

Tragedie la EXATLON. Un pilot a murit după ce și-a înscenat un accident de motocicletă. Miguel Angel Pena, un pilot de motociclism în vârstă de 39 de ani, a murit, vineri, în oraşul dominican Las Terrenas, la doar câţiva kilometri de locul în care se filmează show-ul Exatlon.

Bărbatul se plimba cu prietenii lui din clubul Immortals MC atunci când a pierdut controlul motocicletei și s-a lovit de un parapet metalic. Miguel Angel Pena a avut traumatisme craniene și în ciuda eforturilor depuse de medici, el nu a mai putut fi salvat. Întregul moment a fost surprins de o cameră de luat vederi fixată pe casca motociclistului, imaginile fiind ulterior publicate de jurnaliştii de la Daily Mail.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/6AM39VJL9XI" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Miguel Angel Pena a murit la câteva luni după ce şi-a înscenat un accident pentru a-şi cere iubita în căsătorie. El a avut un plan ingenios, iar prietenii i-au fost complici. Miguel s-a prefăcut grav rănit, iar când iubita lui a venit într-un suflet la el, s-a ridicat şi a scos de sub cască inelul de logodnă pe care i l-a oferit acesteia, scrie cancan.ro.

Momentul a fost, de asemenea, filmat şi s-a încheiat cu un sărut, în aplauzele complicilor. Miguel Angel Pena şi iubita lui erau părinţii unei fetiţe în vârstă de 12 ani.