Evenimentul Zilei > Actualitate > EXATLON. Probleme GRAVE pentru Geani Kiriţă! Fostul mare fotbalist a ajuns DE URGENŢĂ la spital
EXATLON. Probleme GRAVE pentru Geani Kiriţă! Fostul mare fotbalist a ajuns DE URGENŢĂ la spital

EXATLON. Probleme GRAVE pentru Geani Kiriţă! Fostul mare fotbalist a ajuns DE URGENŢĂ la spital

Echipa „Faimoşii ” se confruntă cu mari probleme. După plecarea lui Ion Oncescu şi accidentările lui Andrei Stoica, Geani Kiriţă a ajuns şi el pe mâinile medicilor. Fostul mare fotbalist a fost victima mai multor accidentări, astfel că a avut mare nevoie de îngrijiri de specialitate.

Competiţia din Republica Dominicană a devenit din ce în ce mai tensionată, iar concurenţii se resimt în urma probelor dificile la care sunt supuşi. Prezentatorul show-ului, Cosmin Cernat, a făcut un anunţ care a întristat fanii echipei „Faimoşii ”. Geani Kiriţă se confruntă cu grave probleme de sănătate, fapt ce l-a determinat pe dinamovist să apeleze la medici.

„Tot mai multe accidentări. Giani lipsește și el astăzi (marţi, N.R.), este la spital tot din motive de sănătate”, a spus Cosmin Cernat, la Exatlon.

Cu toate acestea, Cernat nu a oferit prea multe detalii cu privire la starea de sănătate a lui Kiriţă, specificând doar că legenda lui Dinamo a acuzat mari dureri de stomac, informează Cancan.

„Faimoșii” riscă să rămână fără Andrei Stoica, după ce l-au pierdut pe Ion Oncescu

Andrei Stoica a ajuns de urgență la spital zilele trecute. Sportivul nu a acuzat dureri, însă articulația genunchiului stâng i-a fost obstrucționată. Nominalizarea în Arenă nu este singura modalitate prin care un concurent poate părăsi show-ul, aceștia pot abandona, pot fi descalificați sau pot fi trimiși acasă din motive medicale, mai scrie sursa citată.