Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz.TV. „Puterea umbrei”, cartea-document care spune totul despre serviciile secrete
Evz.TV. „Puterea umbrei”, cartea-document care spune totul despre serviciile secrete

Evz.TV. „Puterea umbrei”, cartea-document care spune totul despre serviciile secrete

Cartea document „Puterea umbrei – Generalul brd. (r) Aurel I. Rogojan față în față cu Dan Andronic” a fost lansată, joi seara, la Târgul de Carte „Gaudeamus”, în prezența autorului ei, jurnalistul Dan Andronic, a omului de presă și politologului Ion Cristoiu, prim-redactorului șef adjunct „Evenimentul Zilei" Mirel Curea, senior-editorului Florian Bichir, a generalului de brigadă (r) Aurel I. Rogojan, dar și a zecilor de oameni care au dorit să obțină, pe lângă volumul de memorialistică, și autografele celor care au contribuit la realizarea lui. Dan Andronic, patronul trustului de presă „Evenimentul Zilei și Capital”, omul care a adunat în peste 700 de pagini mărturiile șocante ale generalului Aurel I. Rogojan despre evenimentele din 1989, a dezvăluit de unde i-a venit ideea cărții și cât de greu i-a fost să îl convingă pe cel supranumit „omul computer” să accepte provocarea realizării acestei cărți-document.

Ce rol au avut serviciile secrete românești în evenimentele derulate în iarna însângerată a lui 1989, cum și de ce s-au tras sfori în politica românească din ultimele trei decenii, dezvăluiri senzaționale, în premieră absolută, despre culisele implicării serviciilor secrete în angrenajul Puterii. Toate sunt ingrediente ale unei cărți de memorialistică fără precedent, prin natura dezvăluirilor făcute, în ultimii 30 de ani.

Vezi mai jos un material video cu declarațiile jurnalistului Dan Andronic, autorul cărții, despre punctul zero al realizării volumului de memorialistică în care Generalul de Brigadă în rezervă Aurel I. Rogojan spune „da” provocării de a relata adevărul despre lumea nevăzută și neștiută a serviciilor secrete românești.

Dacă doriți să achiziționați cartea, trimite-ți un mail la ema@proema.ro și se ocupă ei de comanda dvs.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: